Skocz do zawartości
Xavery

Swingowy wyjazd wakacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś ma doświadczenie we wspólnym zaplanowanym wyjeździe wakacyjnym z inną parą, parami na wczasy. Tak ogólnie zwyczajnie typowo rekreacyjnie ale jednocześnie z ludźmi w temacie.

Bardzo nas to kręci bo lato, ciepło, urlop ... to sprzyja takim klimatom :) Co Wy na to ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też bym chciała, ale musiliby byc ludzie, z którymi można poza łóżkiem miło spędzać czas. Zresztą mnie relacje oparte tylko na seksie nie odpowiadają, bo strasznie nie  lubię traktować i być traktowana przedmiotowo.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to na pewno.

Chyba będziemy coś takiego organizować:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, niezrozumiale napisałam poprzedni post.

Kiedy mam/miałam z kimś relacje opartą wyłącznie na seksie, nie bardzo jest miejsce na poznanie drugiego człowieka.Wtedy chcac, niechcąc traktuję go jak narzędzie do spełniania swoich potrzeb. no bo jak z nim nie rozmawiam zbyt wiele, nie dzielę się wrażeniami pozłóżkowymi, nie koleguję się chociaż, to ciężko powiedziec nawet, że kogoś lubię, czy nie, bo nic o nim nie  wiem.

A jak chcę z kimś jechać na wakacje, spędzić weekend to trzeba, żeby ludzie mieli jakies punkty styczne, zainteresowania, wartości, wrażliwość, system etyczny, poczucie humoru. No to jak to wiem o człowieku, to skądś to wiem, czyli relacja nie jest oparta wyłąccznie nna seksie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak chcę z kimś jechać na wakacje, spędzić weekend to trzeba, żeby ludzie mieli jakies punkty styczne, zainteresowania, wartości, wrażliwość, system etyczny, poczucie humoru. No to jak to wiem o człowieku, to skądś to wiem, czyli relacja nie jest oparta wyłąccznie nna seksie.

no w sumie tak, fajnie by było połączyć jedno z drugim, czyli w miare dobre zrozumienie jak i zabawa do tego.

Generalnie nie jest to łatwe wogóle z kimś jechać ... zawsze jakoś tak zależność sieczuje, czy też minimalne poczucie obowiązku wobec pary ... no bo w końcu jedziemy razem. Ale kusi nadal kusi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzi można poznać naprawdę fajnych i polubić ich. jeśli oczywiście ktoś taką  potrzebę czuje. Ja czuję, więc generalnie staram się takie relacje budować:) A ktoś inny może nie czuć i  tyż dobrze. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem taki wyjazd jest zbyt ryzykowny. Można wyobrazić sobie sytuacje, kiedy podczas wakacji następuje zgrzyt po którym najchętniej wróciłoby się do domu.

Nie widzę nic ryzykownego, choćby dlatego że wybiera się niezależny nocleg. Przy takim założeniu nikt nikomu nie przeszkadza i żaden zgrzyt nie ma znaczenia, wręcz jest mało prawdopodobny. Hmm no a tak wogóle to na taki wyjazd można wybierać się z ludźmi pogodnymi. Napewno należy unikać znerwicowanych bo przyjdzie taka chwila, że ktoś nerwusowi wyciągnie zawleczkę no i faktycznie wyjazd stracony

Już w swing klubach widać niekiedy obrażone miny i pospieszny wyjazd, bo ktoś nie przewidzał jakir uczucia mogą nim targać podczas zabawy właściwej.

To akurat tylko potwierdza fakt, że to nie jest zabawa dla dzieci, a dla dorosłych świadomych swoich i partnera potrzeb ludzi.

Sam jak już wielokrotnie pisałem kluby swing mi nie leżą bo nie lubię tłoku i nadmiaru. Braku budowania napięcia erotycznego. Jeżeli ktoś zobaczy mnie dwa razy w jakimś klubie swing to może znaczyć tylko i jedynie że zamierzam podobny przybytek otworzyć :redevil: , z całą pewnością nie będę tam dla przeżycia seksu zbiorowego :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...