Skocz do zawartości
Xavery

Swingowy wyjazd wakacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

plany i fantazje zawsze są.... my jedziemy w najbliższy piątek do chorwacji na jakaś plaże fkk...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.01.2013 o 11:35, napisano:

Czy ktoś ma doświadczenie we wspólnym zaplanowanym wyjeździe wakacyjnym z inną parą, parami na wczasy. Tak ogólnie zwyczajnie typowo rekreacyjnie ale jednocześnie z ludźmi w temacie.

Bardzo nas to kręci bo lato, ciepło, urlop ... to sprzyja takim klimatom :) Co Wy na to ?

Mamy doświadczenie. Wyszło w sumie nie planowane, wszyscy mieliśmy urlop w tym samym czasie i stwierdziliśmy że pojedziemy razem do Francji. Zwiedzaliśmy, ruchalismy, piliśmy wino, ruchalismy, jedliśmy bagietki, ruchalismy, robiliśmy zdjęcia. I trochę się ruchalismy też. 

Wróciliśmy zaprzyjaźnieni głęboko że sobą i z planami następnego wyjazdu (i nie ostatniego też).  Polecamy

On

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.06.2016 o 17:49, para36krak pisze:
W dniu 27.06.2016 o 17:29, Pan Małże pisze:

Ktoś jeszcze ma plany wakacji ... z elementami erotyki  ?

Jasne, druga połowa sierpnia, polskie morze, golasowanie i wszystko to co się przytrafi... mmm już się nie mogę doczekać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zwykły koleś pisze:

Nad polskim morzem co sie moze przytrafic to chyba tylko komary ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.05.2021 o 19:51, czempislaw pisze:

Nad polskim morzem co sie moze przytrafic to chyba tylko komary ...

W d..pie byłeś g..wno widziałeś...

Nie miejsce tworzy klimat, a ludzie, ale co Ty możesz o tym wiedzieć...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak cos od 7 sierpnia do 17 ja oraz moja hotka będziemy wypoczywać na Krecie także można byłoby wspólnie wypić dobre winko?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspólny wyjazd owszem, w podobnym klimacie owszem zdarzyło się uczestniczyć ale także i organizować. Ogólnie sam uważam że chyba najlepiej zebrać grupę i jasno ustalić co i jak żeby wyjazd był fajny. Jak już tutaj wspomniano luźna rozmowa, kawa w moim wypadku spotykaliśmy się na pikniku lub plazy czy grillu całą zgrają i po prostu rozmawialiśmy lecz ja osobiście zawsze preferowałem okreslone zasady. Zarówno mówimy tu o podziale kosztów, jak i dopuszczalnych zachowaniach jak i otwieraniu łóżka czy prysznica. Z doświadczenia wiem że jak coś się za wczasu sutali to wtedy jest lepiej.  Chociaż znowu w cuckoldzie mam swoją własną wersję gdzie kazdy może miec inną, ale warto spróbowac i warto zbierac wokół siebie ludzi otwartych bo wtedy wakacje nawet w Lądku są niezapomniane ;D

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze miejsce jakie znam to Cap we Francji. Ale i w Chorwacji było fajnie, może być fajnie w Piaskach … zreszta wszędzie, jeśli ludzie są fajni i otwarci

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...