Skocz do zawartości
Duszek maz1984

Jak zachęcić żone do układu 2m+1k

Rekomendowane odpowiedzi

My już pisaliśmy jakie jest nasze zdanie.

oczywiście "naszym zdaniem" - bo to nasze zdanie

Co Wy tak w kolo "nasze zdanie", "naszym zdaniem"?? :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My już pisaliśmy jakie jest nasze zdanie.

Zgadzamy się że każdy związek jest inny i musicie sami określić jaka droga do zachęty jest najlepsza.

U nas rozmowa rozmowa rozmowa ... a rozpoczęta podczas seksu kiedy uniesienia sprzyjają.

Jakiś szept, jakaś sugestia, erotyczne pytanie czy chciałaby teraz by wkładał jej inny przystojny facet etc.

Sposobów wiele jak mówili przedmówcy, ale napewno spokój, rozmowa i dyskrecja.

oczywiście "naszym zdaniem" - bo to nasze zdanie

Dokladnie zgadzam się w 100%.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Namawiałem, namawiam i namawiam od lat. Jednak chyba nic z tego nie wyjdzie. Fantazje, filmy, zdjęcia, rozmowy. Wszystko delikatnie i z wyczuciem.  Jej się najzwyczajniej nie chce. Nie chce się nawet ze mną. Choć mówi zawsze, że tylko ja i tylko mój. Kupiłem wibrator. Aranżowałem różne sytuacje.

Jedna z nich: Gdy byliśmy bardzo młodym małżeństwem, poszliśmy na spacer nad rzekę. Żona nie chciała się kąpać, tylko siedziała nieopodal na murku. Ja trochę się pokąpałem, ale nie chciałem żeby się nudziła, więc wyszedłem na brzeg i siedziałem wraz z nią rozmawiając na różne tematy. Jednak rozmowa mimowolnie skręciła na temat, który paradował przed nami. Nad rzekę przyszli mężczyźni z pobliskiej budowy, żeby odpocząć i się wykąpać.

Porozbierali się do slipek. Nie kąpielówek, nie bokserek, tylko zwykłych slipek. Wchodzili do wody, to wychodzili, kąpali się, myli. Bacznie obserwowałem żonę, czy nie spogląda na ich krocza. Powiedziałem - Spójrz, na twój widok u każdego z nich stoi. Oni tego oczywiście nie słyszeli. Żona tak. Aż się zaczerwieniła. Ale wtedy już częściej zerkała w te miejsca. Jeden podszedł bardzo blisko, bo zostawił tu swoje ubranie. Mokre slipy przylgnęły do ciała. Poprosiłem: Spójrz teraz, normalnie mu sterczy. Bardzo się wstydziła, ale spojrzała. Przygryzła wargę. Wiedziałem, że jest już podniecona.

Nie mogliśmy tak dłużej tu siedzieć. Żona powiedziała - Choć, bo bardzo chce mi się siku. Odeszliśmy niedaleko, do lasu. Zaszyliśmy się w jego głąb. Żona zrobiła co trzeba, ja pilnowałem. Mieliśmy już wychodzić, gdy usłyszeliśmy, że ktoś idzie ścieżką przez las. Zatrzymaliśmy się w ukryciu, za drzewem. Był to jeden z tych robotników, co się kąpali. Nie wiedzieliśmy jak się zachować, czy się ujawnić, czy zaczekać.Wybraliśmy to drugie. On zatrzymał się na wprost nas, ale nas nie widział. Wyjął swego rumaka i zaczął się odlewać. Żona po raz pierwszy widziała na żywo cudzego penisa. Objąłem ją cichutko i przytuliłem od tyłu. Była bardzo podniecona. Nie protestowała, gdy wsunąłem ręce pod koszulkę. Pieściłem jej piersi i szeptałem do ucha, jak podoba jej się cudzy siurek. Westchnęła: "Bardzo". Było widać jej ogromne podniecenie. Podniosłem jej spódniczkę, spuściłem majteczki i od razu zapakowałem jej swojego. Była bardzo mokra. Jęknęła z rozkoszy. Wypięła swój tyłek jeszcze bardziej. Mogliśmy się już swobodnie oddać namiętności, bo facet już dawno skończył i poszedł. Kochaliśmy się jak szaleni. Spytałem, czy oddała by się teraz jemu. Z wielką ochotą powiedziała, że tak. 

Gdy jest bardzo podniecona zawsze mi tak odpowiada, ale gdy jest już po wszystkim, kategorycznie mówi, że nigdy tego z nikim innym nie zrobi. I tak jest do dziś. Nie zmieniła zdania, choć upłynęło wiele, wiele lat. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie nie da to się nie da. Tyle.

Mamy znajomych, u których w związku on naciskał na swing ale ona przekonana nie była ... mimo, że tak jak mówisz, ochotę miałą podczas figli.

Niestety z czasem się wycofywała.

Para owa jednak wspólnie zdecydowała się na zabawę z innymi jednak po zakończeniu kobieta stwierdziła, że to nie dla niej i temat się skończył.

Do tej pory ten znajomy wspomina, że mimo chęci z jego strony, ona nadal pozostaje w tej sprawie na NIE. Koniec kropka.

Czasem trzeba przyjąć to co jest - najgorzej to kogoś zmuszać, to raczej nie jest dobry kierunek ... oczywiście naszym zdaniem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wymogi proceduralne hahahaha

za kpiny, ja mam inne procedury. Więc kpiny odradzam bo się skończą tak że pójdziecie za drzwi zwyczajnie. Nie umiecie przyjąć reprymendy do wiadomości to teraz będziecie kpiną sypać. Zapraszam do Helpdesk. PKT 11 Regulamin Forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując zatem ... uważamy że nie ma sensu ciągać na siłę kobiety do tego typu zabaw bo może to przynieść więcej strat niż korzyści.

Oczywiście reprymendę przyjmujemy z pokorą (choć liczyliśmy na odrobinę poczucia humory) !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od poczucia humoru są działy "Na Wesoło". Albo gdy sobie ludzie przesyłają w korporacji śmieszne filmiki, to jest wtedy na wesoło. Resztę macie w dziale Pomoc jako odpowiedź i zdejmuję ograniczenia z konta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TAK JEST - trzymamy fason - żarty na bok !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...