Skocz do zawartości
Duszek maz1984

Jak zachęcić żone do układu 2m+1k

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek maz1984

Witam mam pytanie do wszystkich forumowiczów a zwłaszcza do płci pięknej Jak zachęcić żone do układu 2m+1k może macie jakieś ciekawe artykuły do zachecenia i może macie jakies porady (żona kategorycznie odmawia ale jak sobie wypije troszkę % to się już zgadza, jak ją przekonać zeby była tego pewna i żeby sama chciała takiego układu, z góry dziękuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zachęcić żone do układu 2m+1k

Czytaj to forum dyskusyjne. Jest co najmniej kilka jeśli nie kilkanaście tysięcy odpowiedzi na Twoje pytanie. Ten temat wylatuje w dniu jutrzejszym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swoją rozmawialem duzo i mnustwo filmów tez pooglądalismy razem i testowalismy tez rozne zabawki ale nic nie zastąpi prawdziwego męszczyzny powtażam nie fiuta tylko męszczyzny z całą delikatnoscią albo skolei pewnością siebie ale i czułością musi wiedzieć że chcesz zeby bylo jej jak najlepiej bo ciebie również to jara i kochasz ją.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weź kobite po pijaku :D - sorry ale nie moglem sie powstrzymac :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek maz1984

Czytaj to forum dyskusyjne. Jest co najmniej kilka jeśli nie kilkanaście tysięcy odpowiedzi na Twoje pytanie. Ten temat wylatuje w dniu jutrzejszym.

czytam czytam i nadal nie widze odpowiedzi na moje pytanie no i nikt nie publikuje jakiś zachecajacych artykułów na temat 2m+1k

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze nie ma jednej recepty na to. Z pewnością sa kobiety ktorych w ogole nie bedzie trzeba namawiac, sa i takie co beda mialy male opory, jeszcze inne po wielkich namowach w koncu sie ugna, a inne za nic nie pojda na dwa baty choćby mieli ja pociąć na kawalki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytam czytam i nadal nie widze odpowiedzi na moje pytanie

Za małe literki czy jak.. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swoją rozmawialem duzo i mnustwo filmów tez pooglądalismy razem i testowalismy tez rozne zabawki ale nic nie zastąpi prawdziwego męszczyzny powtażam nie fiuta tylko męszczyzny z całą delikatnoscią albo skolei pewnością siebie ale i czułością musi wiedzieć że chcesz zeby bylo jej jak najlepiej bo ciebie również to jara i kochasz ją.

Podejście mojego mężczyzny też się chyba zmieniło i ewaluowało w tym kierunku, który opisujesz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję dokładnie poczytać to forum, jest tu dużo postów na ten temat. Ja po przeczytaniu wszystkich doszedłem do tego, że nie ma jednego sprawdzonego sposobu, wszystko zależy od tego jaka jest twoja kobieta. Przeczytaj i wybierz te, które uważasz ze zadziałają. Proponuję też uzbroić się w dużo cierpliwości i wytrwałości - przydaje się!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My już pisaliśmy jakie jest nasze zdanie.

Zgadzamy się że każdy związek jest inny i musicie sami określić jaka droga do zachęty jest najlepsza.

U nas rozmowa rozmowa rozmowa ... a rozpoczęta podczas seksu kiedy uniesienia sprzyjają.

Jakiś szept, jakaś sugestia, erotyczne pytanie czy chciałaby teraz by wkładał jej inny przystojny facet etc.

Sposobów wiele jak mówili przedmówcy, ale napewno spokój, rozmowa i dyskrecja.

oczywiście "naszym zdaniem" - bo to nasze zdanie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...