Skocz do zawartości
illa

Prezerwatywa..

Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?

Rekomendowane odpowiedzi

Uległy przecież jest wyraźnie wyraziście napisane co wybrałem więc uważam Twoje pytanie jako łatwą zaczepkę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W 100% to ja nawet sobie nie ufam ....

I dlatego Ginger musisz kochać się w prezerwatywie.

Ja nie mam z tym problemu...;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do kochanki mam odrobinę zaufania choćby dlatego, że wybieram, a nie biorę każdą chętną. Może nie jestem Adonisem, ale problemu z kobietami ani z sobą nie mam. Swoje lata też już mam i nie muszę mieć każdej, raczej mogę mieć tą którą chcę mieć, a każda kobieta ma swoją cenę. Prezerwatywa NIE a tym bardziej mężatki w prezerwatywie nie dotykam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raczej mogę mieć tą którą chcę mieć

Mam nadzieje ze kiedyś też dojde do tego etapu w życiu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy przecież jest wyraźnie wyraziście napisane co wybrałem więc uważam Twoje pytanie jako łatwą zaczepkę

Ups.... Zwracam honor Kreatorze...Nie doczytalem, "panią z prezerwatywa"....- teraz już wszystko jasne...Sorki..., niedowidze na telefonie!! :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie dziwią poglądy Panów, którzy twierdzą, że nie założą prezerwatywy.

Dla mnie to by była obraza, gdybym klikając z zdeklarowanym kochankiem dowiedziała się, że on chce się kochać bez gumki.

I rezygnuje ze spotkania tylko dlatego, ze ja tej gumki wymagam.

Żeby na szali: gumka - kobieta + sex - wygrywała gumka?

Porażka. :facepalm:

Święte słowa węc zgadzam się w 100 % :oki:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoje lata też już mam i nie muszę mieć każdej, raczej mogę mieć tą którą chcę mieć

Bez kąśliwości kreatorze,a ja jestem w takim wieku,że nie wybrzydzam i poznaje każdą kobietę,która chce się poznać :P

Oczywiście,że nie muszę mieć każdej,bo kobiety są różne i nie wszystkie odpowiadają mi np.pod względem charakteru ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... może to dziwne, ale... ja nigdy nie robiłem tego bez gumki... :/ Nie mam więc porównania...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...