Skocz do zawartości
illa

Prezerwatywa..

Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?

Rekomendowane odpowiedzi

I rezygnuje ze spotkania tylko dlatego, ze ja tej gumki wymagam.Żeby na szali: gumka - kobieta + sex - wygrywała gumka?Porażka. :facepalm:

No cóż czasami trza spojrzeć prawdzie w oczy :redevil:

Sama prezerwatywa mi nie przeszkadza o ile moją partnerkę traktuję jak prostytutkę, bo tu wskakuję męczę szatana i idę mając ją głęboko w czterech literach.

Jeżeli jednak mówimy o seksie z partnerką, która coś dla mnie znaczy (nie ważne ile) to prezerwatywa wręcz uniemożliwiłaby mi nawet gotowość. Jakoś smak prezerwatywy przeszkadza mi na tyle, że całe napięcie schodzi ze mnie. Dlatego też odsyłam do mojego pierwszego postu.

Ginger dlatego też moje stałe partnerki z którymi utrzymuję kontakty wiedzą, że prezerwatywa oznacza początek końca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc krótko, czy czujesz różnice w bzykaniu w gumce, i bez..

Nie powiem ze nie czuje w ogole roznicy ale w zaden sposob mnie to nie ogranicza.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.

Alice nie krępuj się :)

No dobrze .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, ze to co napisze jest troche na bakier ze zdrowym rozsadkiem, ale wole bez gumki.

Powiem tak- zalezy od tego- z kim :) , w jakim jestem nastroju ( gdy jestem nabuzowana tak, ze ledwie chodze, gdy partner bardzo mnie podnieca ), czasem zdarza mi sie zaryzykowac .

Uwielbiam czuc w sobie ten gorrrracy pret .

Czasem .

To nie jest tak ze ze wszystkimi rzne sie bez gumki :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam czuc w sobie ten gorrrracy pret .

Yyyy :zdziwko:

To nie jest tak ze ze wszystkimi rzne sie bez gumki

A ja ze wszystkimi i nie ma taryfy ulgowej.Zdrowie jest tylko jedno,a nie wygrałem je na loterii.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to by była obraza, gdybym klikając z zdeklarowanym kochankiem dowiedziała się, że on chce się kochać bez gumki.I rezygnuje ze spotkania tylko dlatego, ze ja tej gumki wymagam.Żeby na szali: gumka - kobieta + sex - wygrywała gumka?

Wydaje mi się, że to nie do końca tak. Pytanie padło proste - z gumką czy bez.Raczej każdy facet odpowie, że lepiej bez z wiadomych względów :PTylko, że niektóre sytuacje po prostu wymagają od nas jej założenia i wtedy nie narzekamy tylko zakładamy ;)To jednak nieco inny temat i odpowiedź na pytanie - kiedy z gumką, a kiedy bez gumki

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..

Wybrałem tak, być może to przekonanie jest tylko w mojej głowie, a może nie. Powiem więcej gdybym miał w opcji seks z cud-dziewczyną w prezerwatywie, lub własną rękę bez, to wybrałbym rękę.

To w końcu prezerwatywa czy nie?? Bo się poglubilem..

No cóż czasami trza spojrzeć prawdzie w oczy :redevil:Sama prezerwatywa mi nie przeszkadza o ile moją partnerkę traktuję jak prostytutkę, bo tu wskakuję męczę szatana i idę mając ją głęboko w czterech literach. Jeżeli jednak mówimy o seksie z partnerką, która coś dla mnie znaczy (nie ważne ile) to prezerwatywa wręcz uniemożliwiłaby mi nawet gotowość. Jakoś smak prezerwatywy przeszkadza mi na tyle, że całe napięcie schodzi ze mnie. Dlatego też odsyłam do mojego pierwszego postu.Ginger dlatego też moje stałe partnerki z którymi utrzymuję kontakty wiedzą, że prezerwatywa oznacza początek końca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochankowi ufa się w 100 % .... 

Radziu, dobrze, że dodałeś te trzy kopki.

Ale i tak nie wiem, jak ustosunkować się do Twoje stwierdzenia.

Może tylko tak:

W 100% to ja nawet sobie nie ufam ....

:redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...