Skocz do zawartości
illa

Prezerwatywa..

Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?

Rekomendowane odpowiedzi

Mówiąc krótko, czy czujesz różnice w bzykaniu w gumce, i bez..

To co prawda nie do mnie pytanie było, no ale różnica jest oczywista. Gumka to zawsze jest ograniczenie wolności dla ptaka :redevil:  Oraz jego doznań.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

natomiast trochę wydłuża sam wytrysk.Przynajmniej w moim przypadku

zgadzam się umnie jest tak samo aczkolwiek samo doznanie jest inne wiadomo ze nic nie zastąpi tego uczucia kiedy tylko cialem w pelni odczuwamy drugą osobę.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolę jednak bez gumki, jeśli oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie :)

podczas zbliżenia lubię chłonąć Kobietę całym ciałem...

czuć dokładnie Jej zapach, smak, kontury Jej ciała...

a ten lateksowy przyjaciel trochę mnie od Niej odizolowuje :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszćzęście moja Hotka robi to tylko bez wiec mam farta

Omega ja też to robię bez :indians:  więc Mój też ma farta :indians: :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Unas poprostu tak się zlozylo że zprzyczyn biologicznych Hotka nie morze juz zajsc w ciąze mamy naszczę scie 4 dzieci takze nic się nie dzieje jesli uzywac prezerwatywy to mogla by tylko z przyczyn zdrowtnych wiadomo że morzna się zarazić są rużne choroby dlatego Ona bardzo dokładnie wybiera partnera i nie musi urzywać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, ze ja się nie mogę wypowiedziec :P

ekhem- nie mam co prawda ptaszka, ale mogłabym wyrazić swoją opinie na ten temat :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, ze ja się nie mogę wypowiedziec ekhem- nie mam co prawda ptaszka, ale mogłabym wyrazić swoją opinie na ten temat

Alice, to tak jakby Ci ktoś chciał cnotę przez pończochy odebrać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...