Skocz do zawartości
illa

Prezerwatywa..

Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy prezerwatywa zmniejsza doznania?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mam nic przeciwko prezerwatywie czy to ze swoja partnerka czy z inna kochanka. Przyznam ze nawet od czasu do czasu lubie zalozyc gumke dla odmiany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Kreatorze za szybko przeczytałem i przeoczyłem Twoje TAK :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak dotąd trzem Panom zmniejsza, dwóm nie :)

errata: zagłosował zbanowany użytkownik, jest dwa do dwóch :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje doznania zdecydowanie zmniejsza.

Nie lubię się kochać w prezerwatywie, oczywiście temat dotyczy tylko mojej żony.

Zresztą Ona też woli mnie bez... ;)

Bo jeśli chodzi o kochanka / kochankę to jak już dyskutowaliśmy w innym miejscu gumka jest obowiązkowa ze względu na zabezpieczenie przed wirusami (i tak nie w 100% pewne)

A powiedz Illa jak to wygląda z Twojego punktu widzenia? Pomińmy aspekt bezpieczeństwa - mówimy tylko o doznaniach.

Przecież kobieta też inaczej czuje członka w kapturku, a inaczej bez... (tak przynajmniej twierdzi moja piękniejsza połowa)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię się kochać w prezerwatywie, oczywiście temat dotyczy tylko mojej żony.

Zresztą Ona też woli mnie bez...

W małżeństwie prezerwatywa? Grzeszysz Kolego, ojjj grzeszysz :lach:

Co do mnie, prezerwatywa dotyczy wyłącznie Kochanków i jest to zasada, od której nie ma wyjatków.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie założę...

Założysz :P zakład? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kuźwa, mistrzowie offtop'u ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z gumką to jak jedzenie lizaka w papierku albo całowanie przez szybę.

Ale jak TRZEBA to trzeba. Jak nie to oczywiscie ze wole bez.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...