Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Hotka -dłuższy wyjazd...

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie dla rogaczy...i do hotwife

Pomijając względy bezpieczeństwa (tzn wszystko na najwyzszym poziomie: znane miejsce pobytu, warunki, kochanek zaufany itd).

Pozwolibyście hotce na dłuzszy wyjazd np 1 tydzien  z kochankiem na wyspy tropikalne???? 

i do drugiej połowy: czy hotka by chciała????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałaby, chciała lalalalaa :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że bym chciała.

Tyle, że przed upływem tego tygodnia mąż by wpław po mnie przypłynął. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam pomysł super ale chyba tylko w zamierzeniu

Jestem w 100% przekonany ze moja żona nie miała by nic przeciwko ;) a nawet przyjęła by pomysł z duża dozą entuzjazmu jak hotki powyżej

Ale czy ja dałbym radę?

Pierwszy dzień na pewno, drugi cieżko, trzeci na granicy, czwarty - pilny lot czarterowy powrotny! ;)

A tak na serio to uznalbym to za zaburzenie równowagi bo dla hotki to super przyjemność a dla rogacza super męki - to co w niewielkiej dawce jest podniecajace w dużej porcji może być zupełnie niestrawne

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rogacz pozwoliłby Mi na taki wyjazd ale Ja bym Chciała żeby jechał z Nami i patrzył jak sie zabawiamy na jego oczach ..to jeszcze bardziej podniecajace jest wtedy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym pozwolił, ale współczuję kochankowi. :redevil: Po takim wyjeździe pewnie miałby opory przed kontaktem z kobietami :lach:  :lach:  :lach:

A tak zupełnie serio to wyjazd na tydzień to zbyt długo i wiem że moja nawet nie chciałaby słyszeć o tak długim rozstaniu. Nawet gdyby w jakiś cudowny sposób dałaby się namówić to najpóźniej za dwa dni byłaby spowrotem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz Kreatorze rację  znając TWOJĄ to by się nigdy nie zgodziła na taki wyjazd :facepalm: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjeżdżam z kochankiem na tydzień.

Mój małżonek długo nie chciał się zgodzić, ale ...

To będzie bardzo szczególny wyjazd.

Więcej napiszę jak wrócę, czyli w połowie kwietnia :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy z niecierpliwością Alice na pikantna relacje ;)

Ale czy możesz juz teraz uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć dlaczego będzie "bardzo szczególny"?

Chyba ze poprostu dlatego właśnie ze to tydzień super zabawy

A Twojemu małżonkowi... gratuluje odwagi!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że bym chciała.

Tyle, że przed upływem tego tygodnia mąż by wpław po mnie przypłynął. :)

Ha ha :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...