Skocz do zawartości
jack32

Pojemny penis

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałam po kilka sekund z każdego. Dla mnie zbyt ekstremalne, nawet do oglądania.

Nie wyobrażam sobie jak to musi boleć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza, ja też jestem w szoku ;)

Ale widzę, że panowie się nie wypowiadają :-P

Bo wyją z bólu na samą myśl!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dido1983

Bo wyją z bólu na samą myśl!

ano to musi boleć :mrgreen: ale pewnie po kilkunastu razach jest to do zniesienia :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek brioszka001

ja obejrzałem tylko ten drugi, bo pierwszy się nie mógł wyświetlić. byłem pod wrażeniem gdy zobaczyłem że ten pręt jest jeszcze zakrzywiony. i taki gruby. chyba ten facet nie ma problemu z oddawaniem moczu czy też z wytryśnięciem, natomiast może mieć z trzymaniem moczu. zależy jak ma wypracowane mięśnie prącia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

A mi sie wydaje, ze z wytryskiem tez moze byc problem, bo jezeli tak sobie rozciągnął cewkę moczową to cisnienie podczas wytrysku musi byc bardzo male.

Sam filmik straszny, nie dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...