Skocz do zawartości
Kapryśny Joe

Jak doprowadzić do trójkąta?

Rekomendowane odpowiedzi

A do trójkąta najlepiej doprowadzić... na smyczy. :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kochanka I Pary Cuckold to pierwszy raz.Trema az zatyka, adrenalina buzuje.Ciezko wydusic z siebie cokolwiek.Wtedy te kilka zapamietanych fraz , niekoniecznie jak to sarkastycznie napisales " pieknie wygladasz bla bla bla", ale na przyklad - kto pierwszy wpadl na to by zaprosic do sypialni kogos trzeciego, ile jestescie razem albo trywialne "jestes naprawde taka sliczna jak Na zdjeciach- uwielbiam takie drobne eteryczne brunetki"- to pomaga przelamac lody i jakos opanowac wewnetrzna trzesawke

Bardzo podobają się nam Twoje wyważone wypowiedzi - to tak na wstępie...

Jako , że nasze zabawy to w większości właśnie 2m+k ( to dla nas najlepszy z możliwych i przetestowanych układów), pozwolę sobie na kilka słów. Umawiając się z kimś , szukamy osoby która odpowiada nam mentalnie, nie nudzimy się z nią popijając drinka w knajpce - oczywiście , że czymś nieodzownym dla pani jest wygląd tego drugiego, jednak to tzw "coś" które ma w sobie decyduje na tak lub nie. 

Definicję tego czegoś trudno jednoznacznie sprecyzować , choć czytając  "kodeks ogiera" żona kiwała cały czas głową  stawiając "tak" przy każdym punkcie.

Ale jeśli mielibyśmy w jednym zdaniu określić nasz przepis na trójkąt to byłoby to : sympatyczna knajpka, z dobrą muzą przy której po pysznym drinku można potańczyć i właśnie rzeczony "drugi" który potrafi wykrzesać z tego odpowiedni nastrój.

W zasadzie ten przepis w naszym przypadku sprawdza się najlepiej a przejście z auta do domu, a później z łazienki do sypialni zajmuje najmniej czasu... :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niekoniecznie jak to sarkastycznie napisales

ale ja lubię być sarkastyczny, widzisz moją czapkę? :)

uwielbiam takie drobne eteryczne brunetki

a co jeśli ktoś lubi przysadziste blondynki? Cóż mu z drobnej eterycznej brunetki :) Ale to taki sarkazm tylko, niewyważony. Osobiście uważam, że zdania same się ułożą i się ich wcześniej zaplanować nie da, bo czuć plastikiem na kilometr i to wszystko w tym temacie. Albo się ma język w gębie, albo się go nie ma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja język mam.

Ale potrafi stanąć kolkiem ze stresu , nerwów ...

No i wtedy już dno ;)

Czasem więc jakiś gotowy szablon pomaga.

I wsio.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale potrafi stanąć kolkiem ze stresu , nerwów ...No i wtedy już dno

No jak język stanie kołkiem, to rzeczywiście kiepsko... na szczęście zostają jeszcze ręce ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja język mam.Ale potrafi stanąć kolkiem ze stresu , nerwów ...

Tu się z Tobą zgodzę. Gdy język stanie kołkiem, to mamy takie perpetum mobile, które samo się napędza. Nic nie umiesz powiedzieć, myślisz o tym właśnie co by tu z siebie wydobyć, koło się zamyka, stres narasta. Więc jeśli Wam pomaga kilka kwestii na "rozruch" to mnie nie wypada tego krytykować rzecz jasna, mogę się z tym jedynie nie zgodzić, nigdy nie miałem takiego kłopotu, nie zdarzało mi się myśleć o tym "co ja powiem". To samo się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem z natury strasznie niesmiala.

Szablon nie raz uratowal mnie przed kompromitacja.

Sa chwile przeciez , kiedy milczenie zlotem nie jest , zwlaszcza podczas pierwszego spotkania z potencjalnym kochankiem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Luba uwielbia seks z wszelkimi  opcjami (pończoszki, anal, wiązanie, wulgaryzmy itd.), więc gdy w trakcie seksu zdarzało jej się ssać mój palec stało się w sumie jasne, że coś jest na rzeczy. 

Przepraszam nie dopisałem :/

Otóż z moją dziewczyną mam to samo. Czy to są już jasne znaki, że myśli o trójkącie 2m + k ??

Nie chce jej urazić pytając wprost 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż z moją dziewczyną mam to samo. Czy to są już jasne znaki, że myśli o trójkącie 2m + k ??Nie chce jej urazić pytając wprost

ssanie palca?hmm, kolego, nie rozpędzałabym się...Może na początek podczas takich zabaw poproś, by sobie wyobraziła, że to ktoś trzeci... Zobaczysz jej reakcję. Wtedy dopiero pytaj wprost ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie nie byłem pewny czy to jest jej fantazją. ale widziałem, że spodobało sie to jej.

Lubi mocny sex z większą dominacją (jest uległa) i lubi mój paluszek w pupci podczas gdy ja jestem w cipce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...