Skocz do zawartości
Kapryśny Joe

Jak doprowadzić do trójkąta?

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno to jest zgrać się na GB - każdy ma czas w innym terminie. ;)

O trójkąt nie jest trudno. Niezależnie od konfiguracji. Ale coś w tym jest, że temat nadmiernie przegadany z kochanką/kochankiem = totalna klapa (czy jak kto woli "zdychające chomiki" ;) ).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo Ci przypomnę i się zawstydzisz 

Radzio-pogubiłeś się w konfiguracji :redevil:

Mi chodziło o 2K+1M ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z mezem ustalilismy, co bedziemy mowic i co, kto bedzie mowi. To wazne, zeby wczesniej sobie nawet ulozyc kilka zdan, ktore sie powie. Moze to smieszne, ale nam pomoglo w zmniejszeniu teremy zwlaszcza przy pierwszym spotkaniu. Polecam, to dziala.

Sugerujesz koledze, żeby sobie wykuł na pamięć jakieś zdania? Chyba nic gorszego nie można zrobić. Po co w ogóle, układać jakieś zgubne scenariusze. Wystarczy ustalić zasady- bariery poza które się nie wykracza a reszta to przypadek, spontan. Przecież nie wiesz w jakiej się znajdziesz sytuacji, jakie będzie otoczenie, zapach, aparycja rozmówcy, na jakie wejdziecie tory, czy będzie miał gładkie czy szorstkie ręce.

- "Witaj! Cudownie wyglądasz, dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem! Olśniewasz mnie! Onieśmielasz! "

Powiedział Kochanek podając szorstką lekko spoconą dłoń, zapoznanej Hot Wife, bo uczył się tej frazy i powtarzał ją dwieście razy. Tak, właśnie tak jej powiem na przywitanie gdy tu wejdzie! :D Hot Wife pięć minut wcześniej opryskał samochód, robotnicy z ulicy spaskudzili jej kreację smołą, jest cała w czarne kropki i wygląda fatalnie. Wkurwiona. Wściekła, spotyka magnetofon który wklepał jej frazę z pamięci :)

Nice shot.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hot Wife pięć minut wcześniej opryskał samochód, robotnicy z ulicy spaskudzili jej kreację smołą, jest cała w czarne kropki i wygląda fatalnie.

- "Witaj! Cudownie wyglądasz, dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem! Olśniewasz mnie! Onieśmielasz! "  :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sugerujesz koledze, żeby sobie wykuł na pamięć jakieś zdania? Chyba nic gorszego nie można zrobić. Po co w ogóle, układać jakieś zgubne scenariusze. Wystarczy ustalić zasady- bariery poza które się nie wykracza a reszta to przypadek, spontan. Przecież nie wiesz w jakiej się znajdziesz sytuacji, jakie będzie otoczenie, zapach, aparycja rozmówcy, na jakie wejdziecie tory, czy będzie miał gładkie czy szorstkie ręce. - "Witaj! Cudownie wyglądasz, dokładnie tak jak to sobie wymarzyłem! Olśniewasz mnie! Onieśmielasz! " Powiedział Kochanek podając szorstką lekko spoconą dłoń, zapoznanej Hot Wife, bo uczył się tej frazy i powtarzał ją dwieście razy. Tak, właśnie tak jej powiem na przywitanie gdy tu wejdzie! :D Hot Wife pięć minut wcześniej opryskał samochód, robotnicy z ulicy spaskudzili jej kreację smołą, jest cała w czarne kropki i wygląda fatalnie. Wkurwiona. Wściekła, spotyka magnetofon który wklepał jej frazę z pamięci :) Nice shot.

A moze tak.Dla kochanka I Pary Cuckold to pierwszy raz.Trema az zatyka, adrenalina buzuje.Ciezko wydusic z siebie cokolwiek.Wtedy te kilka zapamietanych fraz , niekoniecznie jak to sarkastycznie napisales " pieknie wygladasz bla bla bla", ale na przyklad - kto pierwszy wpadl na to by zaprosic do sypialni kogos trzeciego, ile jestescie razem albo trywialne "jestes naprawde taka sliczna jak Na zdjeciach- uwielbiam takie drobne eteryczne brunetki"- to pomaga przelamac lody i jakos opanowac wewnetrzna trzesawke :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem jest też taki problem, że kochanek chętny jest, ja chętna bardzo, pozostaje mąż chętny ale na niby, bo "na trzeźwo" lekko wycofany i niepewny tego jak zareaguje, więc pojawia się moja ogromna obawa przed poznaniem ich ze sobą.Powiecie, potrzebny czas i odpowiednia zachęta. Ok, ale ja ciut niecierpliwa się już robię ;)A tak serio, myślę, że dopnę swego w końcu, wszak rejestrujac się na forum, nie przypuszczałam, że tak szybko przekonam małżonka nawet do "niewinnego" cuckoldu, a tu niespodzianka, teraz z radością akceptuje moją rozwiązłość.Grunt to dobry grunt.Co do kkandydata na tego trzeciego, nie wiem jak to jest gdy poszukuje się go bezskutecznie, bo ja akurat takowego znalazłam szybko, a właściwe sam się zgłosił jeszcze wtedy, gdy sama nie wiedziałam, że mam takie potrzeby.Jedyna jego wada to taka, że mieszka daleko.

Jedni mieszkają daleko a inni nieco bliżej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...