Skocz do zawartości
Kapryśny Joe

Jak doprowadzić do trójkąta?

Rekomendowane odpowiedzi

lla znam osobę, która też ma na Ciebię ochotę

Wiem o Kim myślisz :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ta druga kobieta dla Was musi być bardzo odpowiednia...

Owszem, takie cechy jak nastawienie na wyłączność, zaborczość, zazdrość, brak pewności siebie, są w takiej konfiguracji wykluczone.

Poza tym wszystkim trzeba się wzajemnie zwyczajnie lubić i akceptować.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co ... ja mam wrażenie, że znacznie łatwiej doprowadzić do trójkąta 2K+M niż 2M+K ... przynajmniej z doświadczenia :) Albo ja tak felernie na nietrójkątowych facetów trafiałam :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tam nie wiem jak jest z 2K+M ale fakt doprowadzić do 2M+K to pod górkę jest. Już witasz się z gaską.... i dupa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wierze, ze łatwo może nie być... ale może jednak nie mieliście szczęścia do odpowiedniego i wiedzącego czego chce faceta... Może właśnie tacy nietrójkątowi trochę :) bo myśle, ze można jednak znaleźć kogoś sensownego...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jest trudniej znalesc kobiete ze wzgledu na to ze moj maz ma rogata dusze i jednak woli jak mu przyprawiam rozki ,ale z mezczyznami , jednak szanuje moja decyzje i jak juz znajde ta ,ktora i Mi pasuje chetnie sie przylaczy ..badz tylko popatrzy na igraszki nas kobitek  :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...