Skocz do zawartości
Chce miec rogi

Jak ją przekonać

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem na samym początku drogi, moja kobieta nie wie o moich fantazjach. Mam do was pytanie. Jak ją przekonać do np. odważniejszego ubierania się? Chcę żeby znowu poczuła się jak kobieta, nie mieszkamy razem więc nie mam jak jej pokazać, że nadal jest atrakcyjna. Chce żeby zaczeła się ubierać bardziej kobieco, odważnie, żeby mężczyźni zwracali na nią uwagę i się interesowali. Do tej pory ubierała się raczej zwyczajnie, a ja chce, żeby założyła jakieś kozaczki do tego tunikę czy leginsy i niech będzie sexi. Jak ją przekonać? Dodam, iż w tej chwili odpada rozmowa na temat cuckoldu, ponieważ napewno się nie zgodzi. Proszę o odpowiedzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę żeby znowu poczuła się jak kobieta

Kluczowe zdanie. Dlaczego uważasz że nie czuje się jak kobieta. Może od tego powinieneś w ogóle zacząć i tę myśl rozwinąć. Jak sprawić by kobieta, czuła się jak kobieta. I dlaczego według Ciebie, tak się nie czuje.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbuduj w niej poczucie atrakcyjności, daj jej poczuć, że jest piękna i w drelichu i bez makijażu... Zaskakuj, mów, jesteśmy łase na słowa. Na ciuchy będzie czas, gdy będzie chciała pokazać światu, że jest dumna  z tego, ze masz taką śliczną partnerkę. I będzie miała bezpieczeństwo podobania się innym przy Twojej akceptacji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech najpierw poczuje się atrakcyjna w twoich oczach, zabiegaj o nią tak jak zabiegałeś jak się dopiero poznaliście - to działa na moją żonę ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę żeby znowu poczuła ...... Chce żeby zaczeła .... i niech będzie...

Ty chcesz to, Ty chcesz tamto.... a może zastanów się najpierw czego Ona chce?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ją przekonać do np. odważniejszego ubierania się? Chcę żeby znowu poczuła się jak kobieta,

Gadasz jak ślepy o kolorach, co ma odważniejsze ubieranie się do poczucia kobiecości i atrakcyjności, które jest w głowie kobiety niezależnie czy założy krótką kieckę, bluzkę z dekoltem do pasa, czy może dzinsy i golf.

Kobieta przegląda się w oczach swojego mężczyzny.

Moim zdaniem wyzywający styl ubierania się to żałosny krzyk: "patrzcie i podziwiajcie" ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynasz od złej strony, piszesz ze nie mieszkacie razem- czyli na spotkanie z Tobą przychodzi ubrana dla Ciebie, a Ty mówisz jej że jest zwyczajnie ubrana  :mur: pomyśl sobie jak się wtedy poczuje. 

Dobrym pomysłem są wspólne zakupy i zainteresowanie z Twojej strony np w tym ślicznie byś wyglądała, albo jakiś prezent.

Tylko nie mów jej że wygląda zwyczajnie :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...