Skocz do zawartości
Violett

Hejka...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zgłodniałych doznań erotycznych :poklon:

Jakiś czas już obserwator , teraz  w końcu uczestnik forum.

Miło do was dołączyć...  jesteście inspiracją  do kolejnych kroków w  seksualnej podróży..

M: Czas najwyższy zainstalować swoją galerię aby 'zgłodniałych' tak po chrześcijańsku nakarmić ;)...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może podpowiesz jak ją przekonać

Poprostu jej nie przekonuj unas tak jest że ja mam konto ale stopniowo zachęcilem Hotkę do czytania czy zaglądania nie tylko przez ramię z czasem przebrneliśmy prze foto autoryzację i zdjęcia pozwala swoje dodawać do galeri a swojego konta nie chce miec przecież wszystko morzna zrobić i na moim albo naszym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,  Mąż pokazał forum, rejstracja mój pomysł. Myślę że będzie interesująco..

Jak u mnie :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc do zgłodniałych których trzeba nakarmić  oznajmiam że dojrzewam do kolejnego kroku jakim  jest galeria własnych zdjęć.

Potrzymam was  trochę w niepewności by wyobraźnia działała... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc do zgłodniałych których trzeba nakarmić  oznajmiam że dojrzewam do kolejnego kroku jakim  jest galeria własnych zdjęć.

Potrzymam was  trochę w niepewności by wyobraźnia działała... 

Czyli galeria pojawi się jeszcze przed północą... ;)

Czekamy oboje i reszta forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha..  spokojnie... pojawi sie to dam znać.

Zajmij się Kociakiem,szkoda by niezaspokojona  poszła spać , bo to grzech jęsli chodzi o nią, a nóż będzie myśleć o mnie jak będzie się spajać w namiętności....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...