Skocz do zawartości
Violett

Hejka...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zgłodniałych doznań erotycznych :poklon:

Jakiś czas już obserwator , teraz  w końcu uczestnik forum.

Miło do was dołączyć...  jesteście inspiracją  do kolejnych kroków w  seksualnej podróży..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Czy ktoś namówił Cie do rejestracji na tym forum? Np Twój mąż, partner?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Czy ktoś namówił Cie do rejestracji na tym forum? Np Twój mąż, partner?

Hej, 

Mąż pokazał forum, rejstracja mój pomysł. Myślę że będzie interesująco..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż pokazał forum, rejstracja mój pomysł. Myślę że będzie interesująco..

Pytałem własnie przez to, że masz to samo IP co zapewne mąż. W takim razie przyjmuję Cię do ZK Forum.

Witaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem własnie przez to, że masz to samo IP co zapewne mąz. W takim razie przyjmuję Cie do ZK Forum.

Witaj.

To samo IP. 

Dzięki

To samo IP. 

Dzięki

Część Radziu.. jeśli tak można.. miło poznać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Violett!

Fajnie że mąż Cię zainspirował.

Moja ukochana żona choć czasem zgląda mi przez ramię i dopytuje co tam na "moim forum ZK" słychać ani myśli się zarejestrować :(

Może podpowiesz jak ją przekonać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, skoro tak wyszło to pewnie będzie bardzo fajnie, życzę udanej przygody z forum i może poza nim ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część Raist, 

Rozumiem Cię doskonale  bo u mnie było podobnie. 

Dla mnie motywatorem do zarejstrowania były dyskusje na forum, które zgłębiam a potem mam ciekawy temat do dyskusji z mężem. 

Poza tym wirtualna znajomość z kochankiem  dla mnie była równiez inspiracją do poznania  forum.  

Mam nadzieje że to pomoże....

Karmelowy, 

Dzięki za powitanie . Już ta przygoda jest udana, bardzo mnie zmieniła i otworzyła na własne możliwości które były uśpione i schowane głęboko. Fajnie jest poznawać siebie na nowo. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...