Skocz do zawartości
igi28

Dymelat goni dylematy..

Rekomendowane odpowiedzi

każda kobieta potrafi flirtować, tylko nie każda ma poczucie pewności siebie i nie zawsze pisze tak jak by tego chciała, ale odpowiedni facet powinien sobie poradzić z pociągnięciem rozmowy i nadaniem jej odpowiedniego toru aby wszyscy byli zadowoleni tym bardziej, że wiecie czego chcecie i do czego dążycie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może badoo jest zbyt mało "tematycznym" portalem

nie ma w domyśle tego co zbiorniki i tp

No to fakt, jednak stwierdziliśmy, że na początek można zacząć od czegoś dostępnego od zaraz, by można było się przełamać. Niestety ilość napaleńców trochę przerosła moją Ukochaną i na razie przystopowała z tym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu chodzi o to, że moja partnerka (cytując ją) "każdego faceta porównuje do Ciebie i nie potrafię się przemóc i inaczej, bo nikt Ci nie dorównuje w każdym calu". Owszem mnie to bardzo cieszy, że tak jest i nigdy tego nie ukrywałem, jednak to ją de facto blokuje.

I to jest paradoks Rogacza. :redevil:

Ubolewanie nad wiernością kochającej nad wszytko żony. He he he...

Jak to mówią, "syty głodnego nie zrozumie." Tak samo jak laik * nie zrozumie rogacza. :)

Taka moja dygresja.

* Rogacz kim jest - każdy na ty forum wie, ale jak nazwać gościa - który jest zazdrosny o żonę i nie chcę się dzielić nią z innymi. Ciśnie mi się na palce "normalny chłop" - ale jakoś czuję, ze na tym forum to stwierdzenie jest raczej nie na miejscu. :facepalm: Poratujcie!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest paradoks Rogacza. :redevil:

Ubolewanie nad wiernością kochającej nad wszytko żony. He he he...

Jak to mówią, "syty głodnego nie zrozumie." Tak samo jak laik * nie zrozumie rogacza. :)

naprawdę nieźle sformułowane!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu chodzi o to, że moja partnerka (cytując ją) "każdego faceta porównuje do Ciebie i nie potrafię się przemóc i inaczej, bo nikt Ci nie dorównuje w każdym calu". Owszem mnie to bardzo cieszy, że tak jest i nigdy tego nie ukrywałem, jednak to ją de facto blokuje.

Wydaje mi się że możesz jej poprostu pomóc w tym randkowaniu. Podpowiadaj jej co by mogła odpisać potencjalnemu posuwaczowi a za każdą jej inicjatywę wynagradzaj np pocałunkiem. Może dzięki temu nabierze pewności że robi to ku twojej rozkoszy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba rozumiem w czym problem....

Będąc w sanatorium poznałem pewną Kobiete.., nie nie nie do luzka...

Nie będę wdawal się szczególny, poprostu mogłem się wygadac o swoich problemach małżeńskich..., po powrocie powiedziałem o niej żonie.., była cholerny zazdrosna o nią...,

Proponowałem, jej, żeby zadzwoniła, porozmawiala z nią.., była świetnym słuchaczem z własnymi doświadczeniami...

Ale..., wracając do tematu...

Żona, napisała do niej sms-a.., zdając mi relacje, co ona napisała, jaka była odpowiedź, pytając mnie czy dobrze napisała...

Jestes w pewnym sensie autorytetem dla własnej żony, może powinieneś nieco ją pokierować, mówiąc co Ty byś chciał by napisała będąc na miejscu tamtego faceta...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu ns kiepskich trafia i tyle żadne podpowiedzi to ten drugi powinien w taki sposób kierować rozmowę by się rozwijała i szła w odpowiednim kierunku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Dla mnie niezrozumiałe jest jak można stracić kobiecy instynkt?!?... :|, to tak jak my faceci mielibyśmy przestać rozglądać się zafajnymi dupami na mieście, pomimo tego, że co niektórzy z nas są rogaczami. W teorii mimo heterosexualności powinniśmy rozglądać się za innymi samcami dla swoich partnerek tudzież żon, a z tego co wiem, wcale tak nie jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...