Skocz do zawartości
igi28

Dymelat goni dylematy..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Otóż z moją partnerką pomału dojrzeliśmy do tematu zdrady kontrolowanej i pojawiają się już pierwsze schody. O ile jest bardzo chętna na coś takiego, to pojawia się problem przy kontaktach z innymi facetami. Zaczeliśmy od portalu randowego (nie wiem, czy ktoś kojarzy badoo) i owszem odzew jest do niej spory, jednak jak sama mówi ma problem z rozmową z innymi. Nie potrafi już flirtować ani nic (jesteśmy razem ze sobą prawie 6 lat). I tu pojawia się pytanie czy da się to jakoś przeskoczyć czy po prostu trzeba czasu na to? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje bez pospiechu, nie ma co isc na skroty. Wybor tego trzeciego to chyba najciezsze i najbardziej odpowiedzialne zadanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrafi flirtować?

Jak to?

Każdy to robi na swój sposób. Ja chyba też nie umiem. Nawet się nie staram.

Po prostu rozmowa jest ważna. Skoro zaczepiam kogoś na portalu randkowym, to chcę go poznać, czyli dowiedzieć się tego, co jest dla mnie w facecie istotne, żeby z nim iść do łóżka. Dla jednej to będzie uprzejmość i komplementy, dla innej poczucie humoru, lub pewność siebie, są kobietki, które lubię zagubione owiewczki, które chętnie przytulą do swojej nagiej piersi w geście pocieszenia.

Więc rozmowa. Bo na czym polega flirt?

Może na tym, żeby sobą zainteresować drugą osobę. Ale tu trzeba trafić na odpowiedniego osobnika, z którym będzie się rozumieć, który mentalnie będzie odpowiadać na tyle, żeby mu zaufać i razem rzucić się w wir rozkoszy. Potem przyjdzie czas na rozmowę o sexie, kto co lubi, co mu sprawia przyjemność, czego od siebie oczekujecie nawzajem.

Ale na początku wystarczy zwykła rozmowa. O życiu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Ginger i właśnie o to chodzi, że moja Luba nie potrafi nawet o życiu rozmawiać z innymi. ;) Owszem chciałaby być adorowana, komplementowana i przede wszystkim jak to mówi "podobać się innym", tylko problem w tym, że przez te 6 lat razem straciła obycie (jak ją poznałem, to była niezłą flirciarą).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Cię bardzo, ale pociskasz farmazony :)

Pewnie tak Ci mówi, bo najwyraźniej nie ma ochoty na flirt, ani na spotkanie z innym.

I taki znalazła sobie pretekst. Kobiety z wiekiem się rozwijają - nie cofają :)

Więc myślę, że Twoją lubą też to nie spotkało.

Więc problem leży gdzie indziej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ma obawy przed kontaktem z kimś z neta, a do tego czuje oddech męża na karku.

Wyślij ją na kurs tańca. Tam ją ośmielą, wymacają.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że raczej się boi, musisz wyzwolić w niej uczucie pewności siebie.Każda kobieta uwielbia komplementy, nie naciskaj niech sama w zaciszu domowym pogada na czacie lub gg.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@up staram się nie naciskać. Owszem boi się i to ją blokuje.. Przede wszystkim boi się tego, że ją zostawię (mimo moich zapewnień, że nigdy w życiu bym tego nie zrobił).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Cię bardzo, ale pociskasz farmazony :)

Pewnie tak Ci mówi, bo najwyraźniej nie ma ochoty na flirt, ani na spotkanie z innym.

I taki znalazła sobie pretekst. Kobiety z wiekiem się rozwijają - nie cofają :)

Więc myślę, że Twoją lubą też to nie spotkało.

Więc problem leży gdzie indziej.

Zgadzam się, każdy umie rozmawiać, jedni są świetnymi partnerami inni mniej, jednak sztuki rozmawiania nie zapomina się jak jazdy na rowerze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, każdy umie rozmawiać, jedni są świetnymi partnerami inni mniej, jednak sztuki rozmawiania nie zapomina się jak jazdy na rowerze...

Tu chodzi o to, że moja partnerka (cytując ją) "każdego faceta porównuje do Ciebie i nie potrafię się przemóc i inaczej, bo nikt Ci nie dorównuje w każdym calu". Owszem mnie to bardzo cieszy, że tak jest i nigdy tego nie ukrywałem, jednak to ją de facto blokuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...