Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

Zbyszku myślę, że Dobra Ci krzywdy nie zrobi...

Ani żadnemu z nas....  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I w wygladzie człowieka właśnie tę charyzmę widać. A ja przed męską charyzmą i męską pewnością siebie klękam.

Kiedyś takiego idealnego wzięłam do chaty, to generalnie dalej nie wiedziałam co i jak. Taki ładniutki był, że tylko siedziec i patrzec i herbatę pic.:) No i jak przy takim ideale pokazać cellulit? :lach: Pod kołdrę wleźć?:)

Ufff

jak to dobrze Dobra, że jeszcze nie zacząłem ćwiczyć :):)

w porę przeczytałem:) :):)

mam to gdzieś, zostaję taki jaki jestem :):) :)

tylko ten Olbryski, mnie trochę martwi:( :(:(

Zbychu, ten Olbrychski to tylko przykład, kiedy osobowość człowieka przebija z wyglądu.Jak po chłopie nie widzę niczego, to wolę wibrator, taniej i skarpet po chałupie nie rzuca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I w wygladzie człowieka właśnie tę charyzmę widać. A ja przed męską charyzmą i męską pewnością siebie klękam.

Kiedyś takiego idealnego wzięłam do chaty, to generalnie dalej nie wiedziałam co i jak. Taki ładniutki był, że tylko siedziec i patrzec i herbatę pic. :) No i jak przy takim ideale pokazać cellulit? :lach: Pod kołdrę wleźć? :)

Zbychu, ten Olbrychski to tylko przykład, kiedy osobowość człowieka przebija z wyglądu.Jak po chłopie nie widzę niczego, to wolę wibrator, taniej i skarpet po chałupie nie rzuca.

Tylko takich na tym świecie...malutko oj malutko...

I nie o skarpetach mówię :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie są to "rasowe" akty ale mają w sobie coś

Oj mają , mają. A "rasowym" aktem można się zanudzić na dłuższą metę ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie są to "rasowe" akty ale mają w sobie coś

To ostatnie foto to przypadkiem nie Wasze, jak już tego TESCO wyszliście?... ;)

Dobra a Ty nie prowokuj bo Ci zaraz któryś wklei foto takiego nie-ideału, że admin temat zamknie albo znów jaka awaria nastąpi  :->

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie prowokuję, mówię jak mam:) Zresztą to po moich własnych fotach widać.:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie prowokuję, mówię jak mam:) Zresztą to po moich własnych fotach widać. :)

Że niby co?...

Przestań się wygłupiać bo właśnie taka charyzma z nich bije i nie tylko ;)...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że niby co?...

Przestań się wygłupiać bo właśnie taka charyzma z nich bije i nie tylko ;)...

właśnie to widać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to pisze, że lubię foty, gdzie jest balans ciało/dusza, bo człek się z tych dwóch  składa. Mówię, że na moich fotach widac duzo błędów  i niedoskonałości i właśnie tak ma być dla mnie.  i nie zaprzeczajcie, bo nie po to ten watek. Nie o kokieterię chodzi, tylko o zamysł.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...