Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze? Wolę jak ludzie nie sa idealni.:) Erotyzm dla mnie jest w będach. Na to fajnie mi się patrzy, ale krwi  mi nie burzy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealni? Nie nie są jeszcze idealni :P

Bardziej liczy się to, że zadbani a nie zalani tłuszczem przed telewizorem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plastikowi dla mnie są :)

:?:  "palastikowi"? "pastikowy to jest ten chłopiec: http://www.google.pl/search?q=olivier+janiak&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=EFYBUZK4K4nXtAbv5YC4Bg&ved=0CDsQsAQ&biw=1024&bih=475&sei=IFYBUc6DJsrVsgbGiIHQBg 

Wiesz ile "kosztuje" taka sylwetka? To wymaga charakteru. Ja tam podziwiam bo nigdy nie miałem tyle samozaparcia :(.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Się czepiasz:) Plastikowi dla mnie są :)

Dobra....

Plastikowi bo się wydepilowali wszędzie...do sesji...

Ale jakby nie byli gładcy w 100% tylko stali normalnie w wytartych spodniach rozpiętej koszuli i nie napinali się nie wiadomo jak...

Założę się, że odniosłabyś inne wrażenie...

Większość fotografów robiąc męski akt, stara się wydobyć coś na wzór posążków greckich bogów...

Jak dla mnie nie tędy droga....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Się czepiasz:) Plastikowi dla mnie są:)

Hmm to ze zadbani :)to Plastik!widać , ze rownież mężczyźni mogą jednak dobrze wyglądać jak sie troszeczkę wysila :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem, że wysiłek, że charakter, że wydepilowani:)

Tylko każdy ma inny gust. tak jak na kobiety modelki patrzę z przyjemnością, ale to tylko estetyka.

I co mam na to poradzić, że wolę takich bardziej z krwi i kości niż z Olimpu:) I takich mnie zadbanych jakby:)

Każdemu wedle potrzeb.:)

Z aktorów to mi sie prawie wyłącznie brzydale podobają. Co mam zrobić, ze całe  zycie na widok Olbrychskiego nogi mi drżały.:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem, że wysiłek, że charakter, że wydepilowani:)

Tylko każdy ma inny gust. tak jak na kobiety modelki patrzę z przyjemnością, ale to tylko estetyka.

I co mam na to poradzić, że wolę takich bardziej z krwi i kości niż z Olimpu:) I takich mnie zadbanych jakby:)

Każdemu wedle potrzeb. :)

Z aktorów to mi sie prawie wyłącznie brzydale podobają. Co mam zrobić, ze całe  zycie na widok Olbrychskiego nogi mi drżały. :)

Ale każdy ma inny gust, czy to o sex, muzykę czy urodę chodzi...

A Olbrychski to nie jest taki brzydal, tylko facet z charyzmą ;) a taki ładniutki być nie musi :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ufff

jak to dobrze Dobra, że jeszcze nie zacząłem ćwiczyć:):)

w porę przeczytałem:):):)

mam to gdzieś, zostaję taki jaki jestem :):):)

tylko ten Olbryski, mnie trochę martwi:(:(:(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...