Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

ifeniks , naprawdę fajne akty. Najbardziej podoba mi się drugi.  Masz tego więcej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ifeniks , naprawdę fajne akty. Najbardziej podoba mi się drugi.  Masz tego więcej?

Jak mam czas to przeglądam różne galerie fotograficzne, nie strony XXX i jak coś mnie zatrzymuję to wklejam tutaj...;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mam czas to przeglądam różne galerie fotograficzne, nie strony XXX i jak coś mnie zatrzymuję to wklejam tutaj...;)

Wielce inspirujące. Przeglądaj dalej i wklej jak znajdziesz cos ciekawego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ifenix. Niezłe są. Pierwsze chciałam napisać że najbardziej mi się spodobało pierwsze zdjęcie,ale potem doszłam do wniosku że każde ma coś w sobie. Jedne spokój, drugie piękno męskiego ciała, nastepne dominacje,kolejne zaskakuje,a ostatnie kusi by się dowiedzieć co dalej.

Pooglądam sobie tego autora. Dzięki wielkie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że założycielka tematu tak go zaniedbuje... A tak świetnie jej szło...

Przykro mi, ale ostatnio mam mniej czasu na szperanie w sieci.

Ale widzę, ze reszta nie próżnuje,

za co wielce im dziękuję :D

LEX:

I ja wrzucę nieco zdjęć.

Tym razem coś sprzed ery photoshopa.

Super zdjęcia

Zauważyliście zapewne, że kanon kobiecego piękna był inny niż dzisiejszy?

Krągłe kobiety ..... Kiedyś fałdka na brzuchu oznaczała kobiecość, dojrzałość, zmysłowość.

A dzisiaj jest powodem do frustracji ...

ifeniks,

dzięki za te zdjęcia. Ja też bardzo lubię jak zdjęcie ma coś ciekawego w przekazie.

Bo jak już pisałam, jestem zwolenniczką ludzkiego ciała, takiego, jak go Bóg stworzył, ale fotografia potrafi przenieść nas w inny świat. Niedosłowności, tajemniczości, paradoksalnego kontekstu ...

ŁaurBaur,

Zawsze fajnie się Was ogląda!

Jeśli kogoś pominęłam - to sorry,

dla wszystkich rozbudowujących temat i zaglądających wielki CAŁUS!

Acha ! Magnusowi za śliczne dupki dziękuję! :*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi, ale ostatnio mam mniej czasu na szperanie w sieci.

Ale widzę, ze reszta nie próżnuje,

za co wielce im dziękuję :D

(...)

ŁaurBaur,

Zawsze fajnie się Was ogląda!

(...)

Gi, ależ nam nie chodziło o "szperanie w sieci" ale we własnych, prywatnych zasobach, myślę że dobrze o tym wiesz ;)

Myslę też, że wielu podzieli nasz pogląd.

Ps. dziękujemy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś wyszperałam ;)

... w białej letniej sukience. :ksiez:

i pupa ;)

post-5536-0-80010400-1359631971_thumb.jpg

post-5536-0-61118100-1359632296_thumb.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...