Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

Kocico, jestem pełna podziwu dla Twojego piękna i Twojej kobiecości.

Sex i drapieżność kocia aż kipi ze zdjęć.

Na pierwszej fotce świetnie wyeksponowana Twoja krąglutka rewelacyjna dupcia!

Wszystkie zdjęcia robią niesamowite wrażenie.

Dzięki! :kwi:

Radku: :klotnia:

Dobrazono, ifeniks, Mikromi, dla mnie połączenie symboli religijnych i erotyzmu, to nie tylko obraza uczuć religijnych, ale i również sposób na tanią sensację.

Zrobić dobre zdjęcie, którym zainteresuje się i krytyk i zwykły odbiorca jest trudno zrobić, a połączenie tych dwóch budzących emocje elementów przykuwa uwagę.

Tolerancja to uszanowanie czyiś poglądów. Więc bardzo proszę o więcej tolerancji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrazono, ifeniks, Mikromi, dla mnie połączenie symboli religijnych i erotyzmu, to nie tylko obraza uczuć religijnych, ale i również sposób na tanią sensację.

Zrobić dobre zdjęcie, którym zainteresuje się i krytyk i zwykły odbiorca jest trudno zrobić, a połączenie tych dwóch budzących emocje elementów przykuwa uwagę.

Tolerancja to uszanowanie czyiś poglądów. Więc bardzo proszę o więcej tolerancji.

Ginger i właśnie o tolerancję tu biega! To co dla Ciebie jest profanum i tanią sensacją, dla wielu twórców jest środkiem wyrazu, walką między dobrem a złem, świętością a pożądaniem, szczerością a hipokryzją itd..

Dlaczego tych twórców nie można tolerować? Dlaczego w końcu takie zdjęcia na takim forum są obrazoburcze? Dla mnie osobiście to jakaś sprzeczność bo idąc dalej tym torem myślenia okazałoby się że to forum jest obrazą uczuć religijnych, przecież narusza integralność najważniejszego filaru w doktrynie katolickiej czyli rodziny!?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Tolerancja to uszanowanie czyiś poglądów. Więc bardzo proszę o więcej tolerancji.

Przepraszam, że wtrącę ale tolerancja powinna obowiązywać obie strony. Zamieszczono kontrowersyjny Twoim zdaniem akt, wyraziłaś swoje zdanie i protest, masz do tego prawo i nikt Ci go nie odbiera lecz bądź sama tolerancyjna dla innych poglądów.  Możemy tak tu bajdurzyć o granicach dobrego smaku a i tak nie dojdziemy do wspólnych wniosków poza takim, że każdy ma granicę tolerancji, która przebiega w innym miejscu. Nawet sądy mają kłopot z zagadnieniem obrazy uczuć religijnych w sztuce bo jedne skazują a inne uniewinniają artystów. Nie zamieszczajmy tu manifestów, nie zaśmiecajmy forum tematami religii i polityki już choćby biorąc pod uwagę treść 6 przykazania Dekalogu (aż musiałem sprawdzić w Googlach które to). 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, nikt z pewnością nie chciał urazić Twoich uczuć religijnych. Różnić między sobą możemy się tez... pięknie. Ja jestem zdziwiona tymi emocjami, właśnie dlatego, że się różnimy. Tak jak w innych dziedzinach, jak w preferencjach seksualnych. No i dobrze, bo zawsze dobrze poznać inne punkty widzenia. Mnie przynajmniej dobrze. Bo teraz wiem, że np. Ty masz inne poglądy i wyjaśniłaś dlaczego.  Ja z kolei zachwycam się i też piszę dlaczego. Po prostu podejrzewam, że z ifeniksem i Mikromi łączy mnie pogląd, że  nagie ciało ludzkie może być piękne zupełnie aseksualnie, że jakbyśmy mieli tu temat nie tylko o zdjęciach a o aktach szerzej, to byśmy w ogóle zaczęli od Michała Anioła i jego gołości.:) I Tobie byc może nie będzie się to podobać, mnie będzie. I nie ma w tym nic zlego chyba. tak jak w tym, że jeden jest rogaczem a drugi kochankiem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, napisalaś już wcześniej, że Ci się to polączenie nie podoba, ja napisalem, że masz do tego pelne prawo i ja to toleruję, ba nwet akceptuję, jeśli urazilem uczucia religijne Twoje czy czyjekolwiek oczywiście przepraszam, nie mialem tego na celu....

Ja mam inne zdanie i tolerancja jak napisano wyżej polega na tym, że mogę je wyrazić,

Oczywiście nie oczekuję tutaj, że każdy się ze mną zgodzi...na tym polega piękno świata, że każdy ma inne zdanie :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak. :)

Każdy ma prawo do własnego zdania i dobrze, ze każdy może je tu wyrazić.

Dobrazono, napisałaś to bardzo trafnie. :oki:

Tyle, że ja sobie zdaje sprawę, że z moimi poglądami raczej należę do mniejszości na forum i też chciałabym, aby były one uszanowane. I baaardzo się cieszę, że tak jest.

Bo walenie bez sensownej argumentacji: "jeśli jesteś taka religijna, to co robisz na tym forum" - jest dla mnie ciosem poniżej pasa.

"Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień."

Ja nie jestem.

Ale też nie ukrywam swojego zdania na tematy religijne. Lubię dyskusje i nie boję się rozmawiać.

I cieszę się, że w miłej atmosferze możemy sobie dyskutować. Dla wszystkich po wielkim BUZIAKU!

Mag, fajne fotki, zwłaszcza trzecie przypadła mi do gustu. Taki niebezpieczny Rudzielec ze sztyletem za pasem ...

Ale czekam na te damske  dupki. Bo - jak wiecie - jestem ich ogromną fanką.

PS. Bardzo się cieszę, że galeria sie rozrasta. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gi, myślę, że my się akurat nie w fakcie religijności różnimy, tylko w jej rozumieniu, odczuwaniu, okazywaniu. Urok różnorodności:) Temat bardzo fajny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka znalezionych przy pomocy wujka Google :)

post-5596-0-26671800-1358796996_thumb.jpg

post-5596-0-62201400-1358797000_thumb.jpg

post-5596-0-15630200-1358797003_thumb.jpg

post-5596-0-27207900-1358797007_thumb.jpg

post-5596-0-74264200-1358797010_thumb.jpg

post-5596-0-23309100-1358797012_thumb.jpg

post-5596-0-23734600-1358797018_thumb.jpg

post-5596-0-33174100-1358797024_thumb.jpg

post-5596-0-94910300-1358797027_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Ginger, żeby Cię udobruchać i skoro jesteś 'ich' fanką, nieskromnie zaprezentuję Ci "naszą" ;)

post-6351-0-19190000-1358797274_thumb.jpg

No, nie dąsaj się już...

Dołączona grafika

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...