Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

Cholera jasna! :splashface:

To dział Cuckold Forum Filmy, fotki i linki z sieciFotki tematyczne

I wyobrażałam sobie, że będziemy TU zamieszczać akty (jak brzmi tytuł) i sobie na ich temat rozmawiać

A zrobiliście z mojego tematu hyde park.

Szkoda. :facepalm:

Jest już temat zaczęty przez Illę pt. Profesjonalna sesja foto. https://www.cuckoldplace.pl...-sesja-foto/��I tam jest miejsce na dyskusje dotyczące sesji.

Rozbił się bajzel. A ja już przygotowałam kilka swoich aktów na prośbę Baura :cycki5:

ginger zeby nie bylo OT to wrzucam fotki, znalezione w sieci rzecz jasna. :)

post-5596-0-68451700-1358422130_thumb.jpg

post-5596-0-16723700-1358422139_thumb.jpg

post-5596-0-92180500-1358422143_thumb.jpg

post-5596-0-27050900-1358422790_thumb.jpg

post-5596-0-99882700-1358422796_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem mała próbka:

Ginger to Twoje zdjecie ? :)

Bardzo mi się podoba.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, Skarbie Ty moj.

Zaloz galerie, bede Twoja nawieksza fanka ....

:*

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:)

Mało udana próbka, bo robiona w wielkim pośpiechu i - jak widać - zabrakło ciut bocznego światła.

Ale cieszę się, że się podoba moja pośpieszna pseudo-sztuka.

Art-Gi :ksiez:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ogier27

Swietne cialko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem mała próbka:

M: Łaaaał :!: :!: :!: Gingerrrrrrrrrr :!: ...

No na prawdę!... Jesteś taka piękna a tak się ukrywałaś Ty głuptasie (przepraszam Cię)!

Na prawdę i bez kokieterii - jestem pod ogromnym wrażeniem! Czuję się jak smarkacz, który pierwszy raz dorwał "świerszczyki" i nie może się napatrzyć... Prześliczna jesteś! Fotografia też piękna, taka wysmakowana. Bez trudu dystansujesz wiele profesjonalnych modelek.

Zawsze lubiłem imbir a teraz doszedł jeszcze jeden powód. Fantastyczna!

Fakt, odrobina bocznego światła wyłoniłaby pewne szczegóły ale i tak jest pysznie!

I jeszcze raz: ŁAAAAAAAŁ :!: :!: :!:

Nieśmiało zapytam: nie zechciałabyś zamieścić swojej galerii w odpowiednim dziale?

Ps. Przepraszam, ale to była całkowicie spontaniczna reakcja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...