Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

stereotypów o fotografach się nasłuchałaś (mówię o zawodowych) to trochę jak z ginekologiem czyly nie "o to" chodzi ;)
ale fakt zdarzają się i tacy co to w sklepie "nie dla idiotów" se lustrzany pokupowali i na "długi" obiektyw brania szukają :facepalm:

sorrrrrrrrki Gin Dołączona grafika

Su napisała:

zeby mnie gdzie ten fotograf nie przerżnął

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, nie gadaj głupot. Wiesz, ja się swoich fot nie wstydzę, ani swoich postów. Generalnie i jedno i drugie może sobie wypływać, może kiedys zobaczy mój syn. W net nie wrzucam niczego, czego nie mogłabym potwierdzić publicznie.

Dołączona grafika

sesja sama w sobie to przygoda , nawet bez rznięcia. (...)

Dołączona grafika

Ginger a pokuszę tym bardziej żem facet! ;)... Ale moja pani też łasa na kobiece wdzięki...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Ginger a pokuszę tym bardziej żem facet! ;)... Ale moja pani też łasa na kobiece wdzięki...

Kurka, tak to jest jak z jednego nicku klika i chłop i baba :)

:ksiez:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurka, tak to jest jak z jednego nicku klika i chłop i baba :)

:ksiez:

"Chłop i baba", wychodzi że para taka na "c". ;) Oboje lubują się w kobitkach ;)...

No dobra będziemy dodawać literki "M" i "K" na początku...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o akty, nie takie zwykłe lecz w mistrzowskim można powiedzieć wykonaniu...

Ja ze swojej strony polecam polskiego geniusza aktu Wacława Wantucha :

http://www.renes.com.pl/wystawy/Wantuch/skorowidz.html

Wklejam link do galerii, bo 3 jego zdjęcia nie oddają całości, a całej galerii nie będę kopiował (bez urazy) :oki:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, Wacław Wantuch też jest mi bliski ... jako autor zdjęć :)

Zresztą dzieli z Veroniq podobną fascynację baletnicami :)

A teraz coś ostrzejszego. Zdjęcia pochodzą ze strony: http://bigmikeymike.tumblr.com/

A album nosi wdzięczy tytuł: BDSM - Art und beautiful pictures.

Jak się podoba??

post-5536-0-78094000-1358360916_thumb.jpg

post-5536-0-99073500-1358360938_thumb.jpg

post-5536-0-99985600-1358360960_thumb.jpg

post-5536-0-55347400-1358361023_thumb.jpg

post-5536-0-70523100-1358361039_thumb.jpg

post-5536-0-14783700-1358361046_thumb.jpg

post-5536-0-01228400-1358361059_thumb.jpg

post-5536-0-60040100-1358361067_thumb.jpg

post-5536-0-40973200-1358361077_thumb.jpg

post-5536-0-65508900-1358361086_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie cytuję, ale wrócę do stosunków fotografa i modelki...

Jak sobie wybierze modelka fotografa z przypadku to może być różnie...

Znam to środowisko i jak fotograf swoje zajęcie traktuje poważnie to nigdy nie dojdzie do krępujących i przykrych sytuacji...

Zawsze oglądajcie zdjęcia, to one mówią wszystko o fotografie, nie on sam...

Po zdjęciach da się wyczuć zamiary fotografa do modelki....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera jasna! :splashface:

To dział Cuckold Forum Filmy, fotki i linki z sieciFotki tematyczne

I wyobrażałam sobie, że będziemy TU zamieszczać akty (jak brzmi tytuł) i sobie na ich temat rozmawiać

A zrobiliście z mojego tematu hyde park.

Szkoda. :facepalm:

Jest już temat zaczęty przez Illę pt. Profesjonalna sesja foto. https://www.cuckoldplace.pl/topic/4019-profesjonalna-sesja-foto/ I tam jest miejsce na dyskusje dotyczące sesji.

Rozbił się bajzel. A ja już przygotowałam kilka swoich aktów na prośbę Baura :cycki5:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger może po prostu nie dyskutować, tylko wrzuć coś fajnego ( swojego oczywiście ) i poleci....A założe się że masz co pokazać....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...