Skocz do zawartości
Ginger

Akty

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek jacekart

hej

ok, rozumiem forme tego forum, ale ludzie nie kazde "cycki" to super

a mam wrazenie ze jak sa to juz jest ok

a gdzie sztuka? a gdzie swiatło itp???

gdzie lekicje plastyki ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie lekicje plastyki ??

W dupie. Jak Ci brak to se je wyciągnij i się mądruj.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:klotnia: 

a gdzie sztuka? a gdzie swiatło itp???

Kolega prawdopodobnie musi się udać do okulisty i na kurs savoir vivre :klotnia:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Swego czasu odwiedzałem forum fotograficzne gdzie "artyści" wymądrzali się mieszając z błotem amatorów fotografii chcących czerpać radość z fotografowania tymczasem sami wykonywali tak banalne landszafty, że oczy bolały... i co z tego, że światło i "lekcje plastyki" i kamery za grube pieniądze skoro temat mdłości wywoływał?...

Ps. tzw."cycki" są super! Wszystkie, bo człowiecze...

A jak ktoś lubi trzaskać foty żuczkom i ptaszkom... cóż...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, Wacław Wantuch też jest mi bliski ... jako autor zdjęć :)Zresztą dzieli z Veroniq podobną fascynację baletnicami :)A teraz coś ostrzejszego. Zdjęcia pochodzą ze strony: http://bigmikeymike.tumblr.com/A album nosi wdzięczy tytuł: BDSM - Art und beautiful pictures.Jak się podoba??

Podoba się bardzo...Dajesz czadu Imbirku... :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...