Skocz do zawartości
marczello76

Miłość między hotką a kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

Zauroczyć sie zdarzyło owszem. Zakochać tak całkowicie w Kochanku nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żonka raz zakochała się w Penisie kochanka, ale w nim samym nie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Między Hot a Kochankiem jakieś iskry muszą być nikt nie jest "pojemnikiem na przyjmowanie wiadomo czego " z kochankiem jest troszeczkę inaczej tu bardziej chodzi o pożądanie, nie mniej jednak miłość między Hot a Kochankiem jest raczej nie wskazana ponieważ prowadzi do przekroczenia zasad jakie powinny być miedzy rogaczem kochankiem i hot aby z tego rodzaju związku "cuckold" mógł każdy czerpać satysfakcję.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie jeżeli Hotka mówiła by mi, że kocha mnie a nie męża to byłby koniec znajomości,

jeżeli zaczynamy związek cuckold to go kontunuujmy i nie zmieniajmy zasad, seks i przyjemności to jedno, a miłość to drugie,

mąż jest od kochania, a kochanek od seksu, każdy powinien znać swoje miejsce i jeżeli czuje jakieś zachwianie to chyba warto skończyć to i powrócić do relacji mąż żona a nie Hotka rogacz, przynajmniej do czasu aż ponownie ugruntujemy się w miłości do siebie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie jeżeli Hotka mówiła by mi, że kocha mnie a nie męża to byłby koniec znajomości,jeżeli zaczynamy związek cuckold to go kontunuujmy i nie zmieniajmy zasad, seks i przyjemności to jedno, a miłość to drugie,mąż jest od kochania, a kochanek od seksu, każdy powinien znać swoje miejsce i jeżeli czuje jakieś zachwianie to chyba warto skończyć to i powrócić do relacji mąż żona a nie Hotka rogacz, przynajmniej do czasu aż ponownie ugruntujemy się w miłości do siebie

Niestety, miałem tę nieprzyjemność doświadczyć takiej sytuacji, z tym że ona powiedziała że kocha i męża i mnie i generalnie zrobiłem tak napisał mywyoni.

Powiedziałem o tym rogaczowi, a następnie miałem długą rozmowę z hotką, przekonywałem ja, że powinna kochać tylko swojego partnera i że to tylko zauroczenie, poza tym i tak nie moglibyśmy być razem.

Na całe szczęście, wszystko sie ułożyło i nawt oboje mi proponowali ponowne spotkania, ale jednak odmówiłem. Wszystko sobie wyjaśnili, więc nie chciałem kusić losu i wprowadzać zamętu do ich związku, nie chciałem, żeby się rozeszli. 

Z tego co wiem, to na razie całkowicie, zrezygnowali z cuckoldu, ale jak mówią, są gotowi na kolejne podejście jeśli miałbym ochotę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mylmy takze zakochania z miloscia, moi drodzy.

Zakochanie to szalenstwo, to zabawa, to motyle w brzuchu. Wiosna w sercu I duszy.

A czy z tego bedzie milosc ..

To juz od nas zalezy ...

Ja zakochuje sie nagminnie , chodze z glowa w chmurach, to mi daje pozytywnego kopa :)

A potem szybko mi przechodzi :D

kocham miloscia dojrzala meza.

I tego nie zmieni zaden kochanek, chocby sie zes**l :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, jesteś niesamowicie wrażliwą i mądrą osobą. Ten post to kolejny dowód.

Dla Ciebie od Gi: :kwi: :kwi: :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka prawda, Alice,

od kilku dni przymierzałam się do napisania w tym temacie.

Nie dało się tak od razu, bo to temat trudny.

I jak już do niego wróciłam, żeby napisać, to się okazało, że już wszystko zostało napisane :)

Tak, zakochuję się w moich kochankach. Zakochanie to nie miłość.

A mąż jak to przyjmuje?

No, szczerze mówiąc, wolałby, żebym się nie zakochiwała. Wolałby czysty sex wyzuty z uczuć.

Ale wie, że z przygodnym gościem do łóżka nie pójdę, więc biedny zawsze ma dylemat, bo cuckold musi brać w pakiecie: sex + ewentualne zakochanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, szczerze mówiąc, wolałbym, żebym się nie zakochiwała. Wolałby czysty sex wyzuty z uczuć.

To niemożliwe. Może jednorazowa przygoda tak. Pojedź na bezludną wyspę ze swoim największym wrogiem i niech odleci ostatni helikopter, zostańcie tam sami. Albo się pozabijacie, albo pokochacie. Obojętność i wyzucie z uczuć jest wykluczone po prostu.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...