Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy kompletnie tracicie ochotę na seks?

Rekomendowane odpowiedzi

Zouza'" data-cid="83691" data-time="1357817838">

chodzi o kompletny brak zainteresowania seksem, z kimkolwiek.

Jeśli tak to: stres, choroba,zniechęcenie jakimś spotkaniem..to też rzutuje na całokształt ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, ale tracąc ochotę na seks z kimś nie wykluczasz ochoty na seks, z potencjalnym kimś innym ;)

Nie wykluczam :D

Chociaz po takich ekscesach różnych z kimś to i zainteresowanie seksem spada...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie kompletny brak ochoty na seks:

- śmierć kogoś bliskiego sercu (niekoniecznie krewnego) - kompletnie mnie to rozwala;

- problemy, ale nie jakieś mniejsze, tylko takie przez które łeb pęka, nie można jeść i spać (np. ciężkie choroby bliskich, grożące utratą życia, a ja jestem bezsilna);

- gdy ja jestem konkretnie chora (katarek i kaszelek się do tego nie zalicza ;) ).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba każdy się z tym zgodzi że są chwile w naszym życiu gdzie kompletnie nie mamy ochoty myśleć o przyjemnościach, są to szczególnie takie dni jak wyżej podajecie ( choroby, śmierć kogoś bliskiego itp.) ale również takie prozaiczne jak kłótnia którą można przy odpowiednich zabiegach przekuć w udany sex, i tego wszystkim życzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stany melancholii:) jak mnie zżerają smutki tego świata, jak oglądnę przytłaczający film czy dokument, ogólnie: smutek. Wtedy myślę: po co to wszystko... wnet i tak zginiemy w zupie:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...