Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy kompletnie tracicie ochotę na seks?

Rekomendowane odpowiedzi

W jakich sytuacjach? Co musi się zadziać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kompletnie chyba mi się nie zdarzyło

czasem jestem tak zmęczony, że mimo szczerych chęci... nawet, nie że 'nie mogę' tylko po prostu zamykają sie oczy i odpływam.

ale wydaje mi się że z pewnością seks nie byłby mi w głowie podczas rozpaczy po bliskich

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no jest kilka takich sytuacji....,

- kiedy mam problem trudny do rozwiązania, przez który nie mogę spać..

- kiedy kolejne podejście zawodzi i słysze NIEEEEE

- kiedy jestem zmęczony, bo terminy gonią

ale tak naprawde, myśle że odpowiedni partner, z odpowiednim podejściem, jest lekarstwem na wszystko..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z tym partnerem/ką to chyba racja, dla mnie seks jest nawet lekarstwem na stres ;)

a czasem nawet wystarczy że przyjdzie MałaM i pokaże mi swoje cycuszki i mi się lepiej robi :) serio serio... działanie terapeutyczne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy odpowiedni partner potrafi zdziałać cuda...

Ogólnie trace ochote jak najprawde fatalnie się czuję, jak mam jakis spory problem albo zamartwiam się czymś (tu już odpowiedni partner może zdziałać cuda ;) ) , gdyby zmarł ktoś bliski..

A z daną osobą może mi seks obrzydnąć jesli obrzydnie ta osoba, czyli jest po prostu dla mnie chamska, wulgarna, źle mnie traktuje.

Albo jeśli to kochanek to wystarczy głupi tekst jakiś albo coś co mi sie strasznie nie spodoba i jest już zdyskfalifikowany :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mor, trafne spostrzeżenie wg. mnie.

Uległy, ale ze względu na "NIEE", tracisz zainteresowanie seksem, czy seksem z konkretną osobą? Bo mnie chodzi o kompletny brak zainteresowania seksem, z kimkolwiek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mor, trafne spostrzeżenie wg. mnie.

Uległy, ale ze względu na "NIEE", tracisz zainteresowanie seksem, czy seksem z konkretną osobą? Bo mnie chodzi o kompletny brak zainteresowania seksem, z kimkolwiek.

Ja napisalam i ogółem i jesli o jakas tam konkretną osobę chodzi. 2 in 1 :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, ale tracąc ochotę na seks z kimś nie wykluczasz ochoty na seks, z potencjalnym kimś innym ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Zouza'" data-cid="83691" data-time="1357817838">

Uległy, ale ze względu na "NIEE", tracisz zainteresowanie seksem, czy seksem z konkretną osobą?

z konkretną osobą......

no ale to nie wygląda tak że "NIE" to wychodzę i szukam innej "dziurki" mija nastrój i koniec... więc chyba należałoby skorygować pierwsze słowa..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...