Skocz do zawartości
Alice

Kolczyk w miejscu intymnym

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam w cipce w sutkach wargach i nosie żelastwa nie toleruję. Uważam, że bardziej oszpeca. Pempek, uszy, jestem na tak, choć w czasie igraszek wolałbym aby były zdjęte. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice pochwal sie pozniej fotką jak juz zrobisz i jak sie zagoi wszystko :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie bardzo podoba intymna biżuteria u kobiet. Pamietam, ze od dawna chcialem spotkać dziewczyne ktora bedzie miala taki kolczyk i moc sie nim pobawic. Podoba mi sie piercing w lechtaczce, wargach sromowych i w sutkach. Sam chcialbym zainstalowac sobie kolczyk pomiedzy prąciem a moszna ale jakos nie moge sie zebrac.

Alice moze wkleisz jakies pogladowe foto co Cie interesuje??

Koniecznie pochwal sie efektami!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kto lubi i co komu się podoba. Sama u siebie nie chcę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się u dziewczyn bardzo podoba a u facetów nie, podobnie z tatuażami.

P.S. Bardzo dobrze jest jeśli kolczyk nie zasłania istoty sprawy całkowicie. :) Czyli, że jest to ozdoba - dosłownie. :) I podobnie z tatuażem. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Chciałam jedynie wiedzieć, co myslicie. I tyle. (...)

Jeśli jakiś gustowny i dyskretny to jesteśmy 'na tak' choc sami nie posiadamy ale nasza piekniejsza połowa jest zdecydowana zrobic sobie piercing pepuszka, tego który Ty chcesz troche sie boi ale nic przeciwko nie ma...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak.

Rezygnuje z tej ozdoby .

Goi się jakieś 3 miesiące , bardzo boli przekluwanie.

Zreszta, jak zobaczyłam czym to robią ( nie, nie pistoletem ...tylko takim metalowym szpikulcem ....), to mało nie zemdlalam.

No i szlaban na coś ostrzejszego na czas gojenia.

Nie dla mnie :)

Czyli wyszło na Wasze ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice wyglada to ładnie, u siebie bym nie chciała. Ale tyyyyle sie goi ? Szpikulcem to robią ? Ja pierdolę, w zyciu :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mówią że młotek i przecinak sprawdza się w każdej sytuacji.....

mówią że młotek i przecinak sprawdza się w każdej sytuacji.....

mam nadzieję że nikogo tym nie uraziłem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...