Skocz do zawartości
Alice

Kolczyk w miejscu intymnym

Rekomendowane odpowiedzi

@@Tomsen,czyli masz PA? zechciałbyś podzielić się kilkoma informacjami? Jak długo już to masz? interesuję mnie:

- jak po zabiegu wygląda wrażliwość penisa i jego twardość w stosunku do stanu przed. 

- wszelkiej maści problemy - infekcję, kłopotliwa pielęgnacja itp.

- wpływ na odczuwanie bodźców przez partnerkę (podczas stosunku) - jak to się ma do stanu przed zabiegiem,

PS: co do pasa - są takowe specjalnie przeznaczone do penisa po kolczykowaniu PA np: PA 5000 ale są też metalowe. Zastanawiam się czy ktoś to to na naszym forum ma i czy rzeczywiście zabezpiecza on przed możliwością masturbacji a jednocześnie pozwala na bezbolesny wzwód np: w nocy.. Ktoś coś? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka razy spotkalam sie z panem ktory mial taki ogromny kolczyk w wacku. Na moja prosbe wyjmowal go -obijal mi sie o zeby podczas obciagania :P, no I zalozyc gumke trudno.

No to i ja sie wypowiem ;)

Co do kolczyka, to mam tzw : Reversed Prince Albert i to dwa takie przeklucia.

Moze...., kiedys , dorzuce fotke. ale jeszcze nie czas na to :P

Obydwa przeklucia, sa wzdluz penisa, od ujscia cewki, w glab

Pierwsze, tak okolo 1 cm za ujsciem cewki, drugie centymetr dalej

Przeklucie pierwszego, bolalo jak cholera.

Podczas golenia, pobolewalo, szczegolnie przy wzwodach.

Do pierwszych zblizen, dochodzilo juz po okolo 10 dniach, ale tak bolalo, ze nie mozna bylo mowic o normalnych charcach i igraszkach.

Szczegolnie ze wzgledu na to, ze zalozony kolczyk, byl wykonany  z materialu o grubosci 1,6mm i tzw: "efekt zylki" dawal sie mocno we znaki.

Ale dosc szybko, bo w ciagu zaledwie 2-3 miesiecy, rozciagnalem do 4mm

Drugie przeklucie, zrobilem po niecalych 3 miesiacach po pierwszym.

Tutaj, bylem juz milo  zaskoczony, o ile mniej bolalo przekluwanie, a i do pierwszych kontaktow, doszlo po okolo tygodniu.

Po dwoch, i ja zaczalem miec pelna frajde z sexu.

Tylko czasami, znow "efekt zylki", czasami dawal popalic. Ale gumka, dosc skutecznie temu zapobiegala.

Drugie przeklucie, tez rozciagnalem dosc szybko do 4mm, bo w zaledwie  w ciagu 3-4 miesiecy.

Teraz, zamiast dzwonic kolkami czy podkowkami, mam inny kolczyk.

A mianowicie, zamowilem sobie u jubilera specjalny jeden.

Wyglada on , jak litera "U" a na obu koncach, ma dwie kolki ;)

Jedna ma srednice 8, a druga 10mm

Mam tez i takie kolki,  co maja 12 i 14 mm :P , ale to jest wersja dla wybranych Pan :redevil: , ktore sobie tego zycza.

Napewno jest to wersja bardziej komfortowa niz kolka , szcegolnie dla Pan, a to dlatego, ze przy wielkosci mojego kutaska, jak wchodzilem do konca, to moglem (i tak sie zdazalo ;) )  kutaskiem za bardzo dociskac szyjke macicy. A to nie bylo przyjemna dla Pan, a i ja sie z tym zle czulem, wiec musialem sie pilnowac.

Kolki, sa na gornej czesci glowki penisa , w rzedzie, jedna za druga, i nie sprawiaja takiego problemu, a wrecz daja dodatkowa przyjemnosc, bo smyraja cipke, dokladnie tam gdzie maja ;)

Tak czy inaczej, po "stuningowaniu" mojego kutaska, moja Willma, tak samo jak i moje Kochanki, stwierdzily ze jest to wyraznie odczuwalne. A czesto slysze ze ...."to jest zajebiste" :redevil:

Daje im takie, dodatkowe, zdecydowanie mocniejsze i przyjemne stymulowanie miejsca wewnatrz cipki, gdzie jest to pozadane. (czyli w okolicach mistycznego punktu "G")

Do lodzika, moze faktycznie, moze przeszkadzac. Ale z wyjeciem , nie ma najmniejszego problemu i trwa to zaledwie kilka sekund.

Zalozenie, kilkanascie

A co do gumek... ;) , to zarowno kolka , jak i kolki, nie stanowia zadnego problemu.

Trzeba po prostu wiedziec, jakie kupic.

Moze nie Panie, ale Panowie, to szczegolnie powinni wiedziec jakie kupowac i jak je zakladac.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,zabieg ? trzeba mieć trochę odwagi ,bolało jak diabli podczas zabiegu,do normalnego stanu i całkowitego zagojenia wróciłem po kilku tygodniach, 3/4 .niewielka infekcja została zażegnana maściami :Cutivate i Travacort,wrażliwość penisa ? nic się nie zmieniło ,

ponieważ jestem Rogaczem okolczykowanie mnie miało dodać pikanterii naszym zabawom ,moja Pani nie pozwala mi na zbliżenia z sobą ,ten zabieg pokazał i umocnił tylko moją uległość wobec niej i jej obecnych dwóch kochanków,pas przerobiłem nieznacznie aby podczas noszenia nie uwierał i tylko minimalnie stykał się z  " Albetem"

@@Tomsen,czyli masz PA? zechciałbyś podzielić się kilkoma informacjami? Jak długo już to masz? interesuję mnie:

- jak po zabiegu wygląda wrażliwość penisa i jego twardość w stosunku do stanu przed. 

- wszelkiej maści problemy - infekcję, kłopotliwa pielęgnacja itp.

- wpływ na odczuwanie bodźców przez partnerkę (podczas stosunku) - jak to się ma do stanu przed zabiegiem,

PS: co do pasa - są takowe specjalnie przeznaczone do penisa po kolczykowaniu PA np: PA 5000 ale są też metalowe. Zastanawiam się czy ktoś to to na naszym forum ma i czy rzeczywiście zabezpiecza on przed możliwością masturbacji a jednocześnie pozwala na bezbolesny wzwód np: w nocy.. Ktoś coś? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jakiego pasa używasz? ja przymierzam się do steelworxx - looker 03 http://steelworxx.de/The-Looker-03-only-for-PA-s-118p.html

jednak zastanawiam się nad wygodą i wypychaniem spodni.. ponoć ten model gwarantuje lepiej niż inne tzw. pullout-y i ogólnie lepiej zabezpiecza przed masturbacją..

Witaj ,zdecydowanie i to od dłuższego czasu wszelkich wyrobów  tworzywa ,CB-6000 i jego rożne pochodne ,od "oryginałów" do typowych podróbek z Chin .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie tych specjalnie dedykowanych do PA.. Widziałem takie fotki własnie tych cb z tytanowym zamknięciem (do miejsca po PA siè wkłada) od steelworxx-a ale obawiam się iż to by u mnie się nie sprawdziło.. Pewnie bym majstrował przy tym. Żona chcę mieć totalną kontrolę nad mymi orgazmami i stąd taki wybór.

Zastanawiamy się też nad reverse PA, ponoć daje lepsze doznania kobiecie niż zwykły?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie tych specjalnie dedykowanych do PA.. Widziałem takie fotki własnie tych cb z tytanowym zamknięciem (do miejsca po PA siè wkłada) od steelworxx-a ale obawiam się iż to by u mnie się nie sprawdziło.. Pewnie bym majstrował przy tym. Żona chcę mieć totalną kontrolę nad mymi orgazmami i stąd taki wybór.

Zastanawiamy się też nad reverse PA, ponoć daje lepsze doznania kobiecie niż zwykły?

być może daje lepsze doznania lecz mnie to nie dotyczy,moja Pani wynagradza mnie i czasami jest przez nią wydojony ,nie mam prawa jako rogacz do niej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,moje doświadczenia w sprawach kolczyków są następujące,nic nie miałem do gadania,po prostu ustani Byczek moje Pani,zadecydował że mam sobie przebić sutki i tam mają być kolczyki i również mam mieć "Alberta" ,ponieważ jestem uległym rogaczem musiałem się zgodzić,sprawa gojenia i bólu to bardzo indywidualna kwestia.Natomiast fakt że rogacz jest zakolczykowany jest dla moje Pani niebywałym przeżyciem.Z mojego punktu widzenia jednym sporym minusem jest dość spory kłopot przy zakładaniu pasa cnoty.

Gratuluję oddania i zaufanie ;) Długo zajęło Ci przestawienie się na takie oddanie w stosunku do twojej Pani?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję oddania i zaufanie ;) Długo zajęło Ci przestawienie się na takie oddanie w stosunku do twojej Pani?

Dotarcie do takiej roli zajęło dość dużo czasu ,jest to dla nas kolejny etap w naszym związku,mam nadzieję że wiele jeszcze przed nami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moje pierwsze wrażenia po seksie na fiutku okolczykowanym- masakra, beznadziejnie itp

czuję cały czas taki jeden zbyt twardy punkt i to w miejscu które akurat u mnie tej twardosci nie potrzebuje czyli na ujsciu szyjki macicy...

przez to że ten impuls jest bardzo wyraźny,  bardzo silny, a szyjka macicy u mnie nie jest akurat miejscem "orgazmicznym", to przytępia mi to odczuwanie subtelniejszych, w porównaniu z tym co daje ten kolczyk, bodzców w miejscach ktore prowadza mnie do orgazmu (czyli wejście do pochwy- punkt G, oraz łechtaczka) 

gdyby nie to ze kazałam go zrobić w celu późniejszego założenia mężowi pasa cnoty to już bym kazała to zdjąć :P

ale niestety...wizja pełnej kontroli jest zbyt dla mnie kusząca by się teraz poddać ;)

tak ze pilnie kochanek z fiutkiem bez kolczyka poszukiwany ! (bo zdecydowanie preferuje orgazmy podczas penetracji...ręczne to dla mnie takie niepełne cos :P )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...