Skocz do zawartości
Alice

Kolczyk w miejscu intymnym

Rekomendowane odpowiedzi

No i jeszcze bałabym się, że wypadnie we mnie ...

wtedy przybędę z odsieczą wraz z magnesem :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. na lotniskach nic nie brzęczy .

Całe szczęście! Ale wyobraź sobie za to sytuację, gdy ładna celniczka mówi Ci kryształowym głosem taką oto frazę "proszę wyjąć wszystkie metalowe przedmioty i położyć na taśmie"...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się nie podobają.

Sutki są zbyt piękne aby je dodatkowo "ozdabiać"

Tam na dole?

Trzeba uważać. Średnio wygląda.

Ogólnie miejsca intymne odpadają.

Jedynie pępek ale w takim wydaniu:

Dołączona grafika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynie pępek ale w takim wydaniu:

ale pępek łatwo się uraża, pas w samochodzie, spodnie, rzucający się na matkę syn, generalnie słabo to się może czasami goić niestety.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale pępek łatwo się uraża, pas w samochodzie, spodnie, rzucający się na matkę syn, generalnie słabo to się może czasami goić niestety.

Coś na ten temat wiemy ... Madzia wie ;)

Goiło się długo.

W razie co jesteśmy do dyspozycji by opowiedzieć :)

Koniec końców jest ok :) i wygląda to piknie a wibornie ;)

Na zdjęciach chyba widać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda do robienia loda absolutnie odradzam trzeba wyciągać :) ja bywam ostatnio w stałych związkach i gumek nie używam :) . Ps. na lotniskach nic nie brzęczy .

E tam, głupoty opowiadasz. Mój znajomy ma dwa w wacku, jeden to taka sztanga w pionie w główce a drugi to kółko. Oba dość spore, ale nie miałam większych problemów z zaadoptowaniem się do nich. Nawet głębokie gardło daje radę.Pewnie że trzeba spokojniej i bardziej technicznie niż zwykła pompa ssąca ale doznania obciągania takiego fiuta są zajebiste. No i w cipce sie go czuje o wiele mocniej.

Dla mnie bomba, i facetów z zakolczykowanymi wackami lubię. Zresztą kolczyki u kobiet tez mnie kręcą. lubię strzelić minetkę pannie z kolczykiem na łechtaczce. fajnie się suczka wije wtedy :)

Sama jeszcze nie mam, bo jakoś nie było czasu i okazji, ale jak tylko będzie to na pewno sobie zrobię :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako były piercer i właściciel kilku kolczyków intymnych muszę obalić kilka mitów któe tutaj się pojawiły.

Po pierwsze jeżeli ktoś ma uczulenie na metal, może zakładać kolczyk z tworzywa. Jest ono bezpieczne i hipoalergiczne.

Po drugie. Czasy gojenia które można wyczytać w internecie są to czasy orientacyjne. Tak naprawdędużo zależy od konkternego organizmy. U jednego goi się dłużej u drugiego krócej. Np mój ostatni Reversed Prince Albert po 3 tygodniach był na tyle wygojony że spokojnie można go używać ;-)

Trzecia sprawa. Co do kłucia łechaczki. Jest to przekłucie niezmiernie żadkie i mało który piercer się jego podejmuje. Czesto to kłucie jest mylone z przekłuciem napletka łechtaczki.

Kolejna rzecz... tak, te kolczyki potrafią dostarczać dodatkowych bodźców.

Jeszcze jakieś pytania?

Piszcie śmiało

Pozdrawiam

Krzysiek

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna rzecz... tak, te kolczyki potrafią dostarczać dodatkowych bodźców.

Zdecydowanie się zgadzam  :-P

Ciagle Zuzi cieknie od nich po nogach gdy nie nosi bielizny  :redevil:

Misiek 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy i potwierdzenie moich słów ;-) wiadomo - bodźce są zarówno fizyczne jak i wizualne :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,moje doświadczenia w sprawach kolczyków są następujące,nic nie miałem do gadania,po prostu ustani Byczek moje Pani,zadecydował że mam sobie przebić sutki i tam mają być kolczyki i również mam mieć "Alberta" ,ponieważ jestem uległym rogaczem musiałem się zgodzić,sprawa gojenia i bólu to bardzo indywidualna kwestia.Natomiast fakt że rogacz jest zakolczykowany jest dla moje Pani niebywałym przeżyciem.Z mojego punktu widzenia jednym sporym  minusem jest dość spory kłopot przy zakładaniu pasa cnoty.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...