Skocz do zawartości
dobrażona

Jakie "wytwory kultury" wpłyneły na Waszą seksualność?

Rekomendowane odpowiedzi

Na mnie podziałał głownie film ZEBRA LOUNGE. I tak to małymi kroczkami dzieje się coraz więcej i więcej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
malami77'" data-cid="82308" data-time="1357381032">

Któregoś razu wyczaiłam w rodziców filmy "Caryca Katarzyna"

Jesoooo, Malami, moi też mieli, schowane w dolnej szafce z pościelą, raz nie poszłam do szkoły, wrzuciłam kasetę do magnetowidu i oglądam w najlepsze, pamiętam jedną akcję, gdy Caryca siedzi na tronie, podchodzi do niej chyba któraś z Dam Dworu, ona każe jej uklęknąc, do tej Damy Dworu od tyłu podchodzi jakiś pułkownik czy ktoś taki i zaczyna bzykać ją od tyłu heh. A i scena z ogierem, rety!

No i oglądam sobie w najlepsze, a tu klucz w drzwiach słyszę, zmroziło mnie i jednocześnie poczułam straszliwy gorąc. Zdążyłam wyłączyć, ale nie wyciągnąc kasety, Tata wlazł, spojrzał i spytał co oglądam, ja nic heh, podszedł do magnetowidu, wyciągnął kasetę, jesoooo, jednego chciałam wtedy - zapaść się pod ziemię, zniknąć ;) Do dziś z tego wszyscy się śmiejemy, ale wtedy do śmiechu to mi nie było heh.

malami77'" data-cid="82308" data-time="1357381032">

a trzecia to gdy w cipkę młodej dziewczyny gromada zbójów (nie pamiętam dokładnie kto to był) wkłada obraną kukurydzę.

Oni wtedy napadli na jakiś folwark hehe. Też pamietam tę scenę :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Piorun'" data-cid="82306" data-time="1357378496">

Kurczę,ja to samo,pamiętam bardzo dobrze Emanuelle,to były czasy :P

W takim razie,obydwaj jesteśmy starzy :redevil:

No, czyli w kwestii kina w tych klimatach to i ja dołączam do Jurassic parku Dołączona grafika

chociaż jeszcze "Zwierzęcy instynkt" i kilka pozycji Tinto Brassa. Co do literatury przepięknej, to trza byłoby listę na 5 ekranów zrobić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
dobrażona'" data-cid="82328" data-time="1357389827">

No ja też z tych czasów jestem

Ściemniasz, albo fotki z liceum dałaś :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo wcześnie się tematem zainteresowałam.:) Fotki aktualne, a Magię seksu czytałam z wypiekami w wieku 15 lat, już aktywna erotycznie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamietam , jak ukradkiem , na raty, z zapartym tchem czytalam " Sex partnerski " Starowicza.

Podkradalam regularnie z biblioteczki rodzicow ...

Bylam mlodziutka nastolatka kiedy wszyscy zaczytywali sie " saga o ludziach lodu ", tam tez byly fajne kawalki ....

A potem powiesc stricte erotyczna " Zamek ", autora nie pamietam ...

Czytalam I ... Ten nieznosny gorac w dole brzucha ...

Dlugo, bardzo dlugo brzydzily mnie filmy.

Uwazalam je za bezwartosciowe, obsceniczne, wulgarne...

Dopiero moj maz nauczyl mnie czerpac przyjemnosc z ich ogladania, choc zdecydowanie wole te prawdziwe, amatorskie ...

"Magia sexu" Mastertona. Tez dobra ksiazka.

Zdecydowanie , przezylam swoje seksualne przebudzenie stosunkowo niedawno, odkad wpuscilismy z mezem do sypialni tego trzeciego.

Owszem, wczesniej lubilam sex .

Ale to, co stalo sie ze mna w ciagu tych dwoch lat jest niesamowite I trudne do uwierzenia.

To jak rownia pochyla- z kobiety o srednim temperamencie stalam sie wampem, wyuzdana, swiadoma swoich coraz wiekszych potrzeb kobieta...

Chce probowac rzeczy ktore wczesniej bylyby dla mnie nie do pomyslenia . Trojkaty, sex z kobieta, gb, czarni kochankowie. Teraz ciagle mi malo, wciaz chce wiecej I wiecej.

Az czasem sama krece glowa- Alice, co z Toba sie dzieje :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zapomniałam o moim kamieniu milowym kolejnym, który mnie tkwi we mocno. Jedna z ekranizacji "Wichrowych Wzgórz". Miłość i nienawiść, śmierć i życie, dobro i zło, wieczne powroty i tęsknota, szaleństwo w cierpieniu. Całkowicie moja emocjonalność w zk.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
dobrażona'" data-cid="82486" data-time="1357454134">

"Wichrowych Wzgórz". Miłość i nienawiść, śmierć i życie, dobro i zło, wieczne powroty i tęsknota, szaleństwo w cierpieniu

Kurna, wyhamuj bo się jeszcze zakocham :roll:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...