Skocz do zawartości
Taka Parka

Czy ciało puszczone raz puszcza się cały czas?

Rekomendowane odpowiedzi

To jest cały czas na temat, choć nie da się faktycznie odpowiedzieć tak - nie. Nie ma gotowego wzoru za dużo zmiennych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jak to jest u Was? Czy jeżeli partner zadecyduje, że kończymy z tego typu zabawami łatwo jest skończyć? Nie powoduje to zderady nie kontrolowanej? Czy wizerunek partnera który żąda zaprzestania takich zabaw psuje się? Czy nie powoduje to złości na partnera?

I jeszcze jedno pytanie : Czy umieli byście skończyć ze zdradą kontrolowaną?

Pozdrawiam.

Może inaczej. Czasami tak jest że się trzeba do czegoś przekonać. Do pewnych zachowań. I się okazuje że "to jest super sprawa". Weźmy np nasze Hot Wife, które kiedyś zaczynały, wodzone przez ich Rogaczy na pokuszenie. "Nie, nie, nie, ja nigdy w życiu". No a potem ogień. Pytanie tylko gdzie tu prawda a gdzie fałsz. I co to jest prawdziwe nie, nie, nie w ustach kobiety która się po prostu chowa trochę i głośno o swoich potrzebach mówić nie potrafi, bo działa też strach przed odrzuceniem. A w odniesieniu do tematu, czy ciało puszczone raz puszcza się cały czas? To moja opinia brzmi, nie. Człowiek to nie perpetum mobile. Zmienia się z upływem czasu. Puszczała się, już się nie puszcza. Nie puszczała, to się teraz puszcza. Zmiany.

W przypadku mojej Hotki oczywiście też było "nie nie nie..." lecz teraz, kiedy już pierwsze lody przełamane i przekonałe się że nie tylko nie mam nic przeciwko temu ale sprawia mi to rozkosz, bardzo ochoczo udostępnia się Kochankowi i uważam że właśnie to jest to prawdziwe oblicze kobiecości i to z dwóch powodów.

1) człowiek z natury nie jest monogamistą

2) ostsatnio usłyszałem że mając dzięki moim upodobaniom takie mozliwości chciał by je bardzij wykorzystać puszczając się nie tylko z jednym Kochankiem jak do tej pory to trwa. Oczywiście była to muzyka dla mich uszu :)

Nie wiem czy ciało raz puszczone puszcza się cały czas lecz wiem że moje Kochanie po miesiącu dawania dupci innemu rozkręca się w tych zabawach i na pewno to lubi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
arrek2'" data-cid="81779" data-time="1357143308">

Nie wiem czy ciało raz puszczone puszcza się cały czas lecz wiem że moje Kochanie po miesiącu dawania dupci innemu rozkręca się w tych zabawach i na pewno to lubi ;)

No i o to chodzi w związkach, żeby radość z seksu jaki by nie był, była obustronna :)

arrek2'" data-cid="81779" data-time="1357143308">

człowiek z natury nie jest

No i zazdroszczę zgłębienia natury człowieka, mi jeszcze do tego bardzo daleko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się w życiu natura zatem bardzo zmieniała:) A poważnie- myślę,że romantyczne może być zarówno puszczanie się jak i cnotliwość. Ot, kwestia ideologii. Jak sobie oglądam to forum, to podejrzewam, że nie ma dwóch osób działających z identycznych pobudek. Pojedyńcze powody mogą być zbieżne, ale chyba nie całe zestawy. No i subtelności tego, co się czuje. U mnie to, że lubiłam mieć wielu kochanków, będąc singlem, nie wpływa nijak na moją skłonność do monogamii , kiedy jestem w poważnym związku. I jakoś do tych kochanków nie tęsknię.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wprawdzie nie Hot Wife bo Rogacza nie mialam, ale kochanków kilku owszem (nie naraz) , ale mam tak jak dobrazona, jak jestem w powaznym UDANYM związku to przygód nie szukam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może to działa tak, że jak człowiek poszalał ostro przed związkiem, to nie ma jakichś tęsknot. Ja jakieś tam rzeczy chciałabym jeszcze kiedyś zrobić, pewnie zrobię, z ciekawości i kilku innych przyczyn, ale może za miesiąc, może za 5 lat. Zupełnie bez cisnienia. I bardzo, ale to bardzo wybredna jestem.:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
dobrażona'" data-cid="83359" data-time="1357736549">

Zupełnie bez cisnienia.

Fakt, ciśnienie i pośpiech zabijają radość życia Dołączona grafika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim wieku to już nieśpieszne doznawanie, leniwe wyuzdanie, mocne odczuwanie, dekadenckie umiłowanie piękna i rzymskie orgie:):):):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim wieku to już nieśpieszne doznawanie, leniwe wyuzdanie, mocne odczuwanie, dekadenckie umiłowanie piękna i rzymskie orgie:) :) :) :)

Dobra XXI to nasz wspólny wiek :P , a pozostałe rzeczy toś pięknie wyśpiewała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...