Skocz do zawartości
Taka Parka

Czy ciało puszczone raz puszcza się cały czas?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak to jest u Was? Czy jeżeli partner zadecyduje, że kończymy z tego typu zabawami łatwo jest skończyć? Nie powoduje to zderady nie kontrolowanej? Czy wizerunek partnera który żąda zaprzestania takich zabaw psuje się? Czy nie powoduje to złości na partnera?

I jeszcze jedno pytanie : Czy umieli byście skończyć ze zdradą kontrolowaną?

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że od tego nie ma odwrotu...,to tak jak ze zwykłym seksem, kto raz spróbował, nie przestanie, mogą być tylko różne "natężenia" takich zabaw

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze powiem. Ciezko byloby przestac.

Zaczelabym sie puszczac za plecami partnera.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle lat żyłam w monogamii - wzięłabym cuckold jako miły przerywnik.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a ja powiem, że jak by moje kochanie tylko rzekło słowo nie bawimy się już w ten sposób bez żadnego słowa bym przestała nie było by mi ciężko przestać. I na pewno bym nie zdradzała za plecami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to powiedziała jedna forumka- to tak, jakby przez jakiś czas zasiadać ciagle do suto zastawionego przysmakami stołu , a potem musieć nagle zadowolić się suchym chlebem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się wydaje, że to kwestia tak indywidualna jak linie papilarne, ale osobiście za bardzo nie rozumiem sytuacji w której w normalnym związku opartym na zdrowych emocjach, jednej ze stron nie podobają się jakieś formy zabaw seksualnych a druga strona nie potrafi poświęcić własnej przyjemności dla wspólnego dobra.

Ludzie wychodzą z prawdziwych nałogów jak C2H6O czy C9H13N, a to przecież tylko seks.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Mikromi☆'" data-cid="81759" data-time="1357135797">

ale osobiście za bardzo nie rozumiem sytuacji w której w normalnym związku opartym na zdrowych emocjach, jednej ze stron nie podobają się jakieś formy zabaw seksualnych a druga strona nie potrafi poświęcić własnej przyjemności dla wspólnego dobra.

Dyskusyjne, w zasadzie nawet nadawałoby się na osobny temat. Wiesz, to taki hedonizm łóżkowy. Trzeba by też poruszyć kwestię wzajemnego się dopasowania. Jeśli jak mówisz, jedna ze stron musi wiele "poświęcić" dla strony drugiej, to czy aby nie jest to układ sztuczny. Natura i tak kiedyś się odezwie i to może być problem w takim związku.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Sem'" data-cid="81763" data-time="1357136589">

Natura i tak kiedyś się odezwie i to może być problem w takim związku.

Właśnie dopasowanie tu chyba jest najistotniejsze. A natura się odezwie z pełną brutalnością swojego majestatu przede wszystkim wówczas, gdy jedna ze stron od początku odgrywa jakiś teatrzyk i chowa swoje prawdziwe oblicze. Ale nawet w tak beznadziejnych przypadkach wierzę że można poświęcić bardzo dużo, tak już mam... taki romatik kur... z ciągłą wiarą w ludzi :D
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może inaczej. Czasami tak jest że się trzeba do czegoś przekonać. Do pewnych zachowań. I się okazuje że "to jest super sprawa". Weźmy np nasze Hot Wife, które kiedyś zaczynały, wodzone przez ich Rogaczy na pokuszenie. "Nie, nie, nie, ja nigdy w życiu". No a potem ogień. Pytanie tylko gdzie tu prawda a gdzie fałsz. I co to jest prawdziwe nie, nie, nie w ustach kobiety która się po prostu chowa trochę i głośno o swoich potrzebach mówić nie potrafi, bo działa też strach przed odrzuceniem. A w odniesieniu do tematu, czy ciało puszczone raz puszcza się cały czas? To moja opinia brzmi, nie. Człowiek to nie perpetum mobile. Zmienia się z upływem czasu. Puszczała się, już się nie puszcza. Nie puszczała, to się teraz puszcza. Zmiany.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...