Skocz do zawartości
msuc

Seks z Kobietą - jak to jest? Pytanie dla Bulli i Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

męska suka UC'" data-cid="81034" data-time="1356737648">

Czy moment szczytowania jest inny (w sensie doznań) jak podczas masturbacji?

Żadna masturbacja nie może równać się tym momentom gdy jest szczytowanie. To taki pstryczek, jak zaświeca się światło. Gdy się pędzi już "na prostej" gdy czujesz że nie ma już odwrotu. Gdy oddechy stają się tak szybkie, i ciała dygoczą jednocześnie. Żadna dłoń na penisie czy własna czy z pięknie umalowanymi paznokciami na czerwono, nie może tego oddać, co daje "klasyka" ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

biedny msuc, czytając pewnie już obślinił cały monitor :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wstępna, kiedy rozpalamy wyobraźnię i podkręcamy nawzajem atmosferę tego co zaraz nastąpi, niesamowicie podniecająca sprawa. Gra wstępna nadaje dodatkowego smaczku. W moim przypadku gra wstępna to zabawa w stylu co Ci zrobię jak Cię złapie, a jak już ją złapie to intensywne doznania oralne gwarantowane :69: a później... :sex1::redevil:

Satysfakcję czerpię zarówno z zadowolenia partnerki jak i poczucia dominacji nad nią. Stąd ulubione pozycje to penetracja od tyłu, kiedy mogę ją zdominować, mocniej przycisnąć(bez przesady oczywiście :redevil:) złapać za włosy i mocno w nią wchodzić tak, że słychać nie tylko jej pojękiwania, ale ten charakterystyczny dźwięk, kiedy uderzam swoim ciałem o jej pośladki. Klasycznie kiedy chce czuć bliskość partnerki, kiedy mówi mi do ucha teksty w stylu: "Ale cudownie, pieprz mnie tak jeszcze", za każdym razem kiedy w nią wchodzę. To podnieca i tym samym motywuje do śmielszych poczynań :redevil:

Co do zakończenia to najbardziej podnieca mnie widok zalanych pośladków albo piersi. Spust do buzi czy do środka - niekoniecznie, bo nie wszystkie dziewczyny na to się godzą ;)

Nieco inaczej wygląda sytuacja z szybkimi numerkami np. w przebieralni w sklepie, czy w łazience w domu. Tutaj zdecydowanie górę bierze adrenalina, że ktoś może nas przyłapać, dlatego wszystko toczy się szybciej i intensywniej :bananasex:

A jak opisać uczucie kiedy "wchodzę"? Trudno to opisać, bo w takim momencie zwykle trudno zapanować nad emocjami, a często górę biorą dzikie żądze :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, wyobraźnia galopuje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko wyrazić to słowami, to sie po prostu czuje :) Każda kobieta jest inna, jedna umie i z przyjemnością ssie, a inna tylko mlaska penisem w ustach. Jedne korzystają z języka, inne wolą bardziej użyć warg. Generalnie jest miło i cieplutko, ale gama możliwości i doznań jest naprawdę szeroka. W każdej kobiecie jest inaczej, przeważnie kobiety które juz urodziły dzieci nie są tak ciasne, nie wspominając o dziewicach. Generalizując wagina, jakby nie patrzeć, jest stworzona do seksu, każdy ruch sprawia przyjemność i jeszcze to uczucie, ze penis jest ze wszystkich stron ,,otoczony" ciężko wyrazić tą przyjemność :sex1:. Anal to trochę inna historia, zawsze mam trudności, żeby sie tam zmieścić, ale jak się przekroczy pewien punkt napierając i przechodząc przez zwieracze to już idzie gładko :) Oczywiście jest jeszcze cała masa detali i smaczków, ale ciężko to opisać i ująć to w słowa, musiałbym dłużej posiedzieć i trochę się napisać a i tak bym w pełni tego nie oddał :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...