Skocz do zawartości
Raist

Czy kobietę kręci poniżenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jeśli się zadluzyla...., wtedy człowiek nie myśli, nie postępuje racjonalnie...,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam rozumiem Twoja malzonke, Raist.

Sama wciaz I wciaz popelniam podobny blad .

Jest jeden taki kochanek , ktory mnie doprowadza do tego stanu- mimo, ze Na niego wsciekla , mimo ze rozczarowana , mimo ze upokorzona- chce go jeszcze mocniej.

I wszystkie te " znam swoja wartosc", " on nie ma prawa mnie tak traktowac", " nie to nie", " juz nigdy wiecej nie pozwole ...", moge sobie w tym przypadku wsadzic w ... buty....

:P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice to chyba jakieś pokrewieństwo kobiecych dusz!

Bo chyba trafilas w setno - moja żona tłumaczy mi tak samo

Rozum jedno, a pożądanie nie poddajace sie racjonalnosci to zupełnie coś innego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też rozumiem. To nie poniżenie, ale trochę niedostępności, dyktowania warunków, męskiej władzy. Przewagi. Mnie męska przewaga  też kręci, tylko jak facet nie ma tego w sobie, to nie ma, a jak ma, to po prostu ma. jk nie ma , to jest śmieszny, jak ma-staje się panem woli:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szef? Wrzucił wszystkie kobiety do jednego wora a to jest duży błąd.

Zgadzam się szef to kretyn!

jesli zaś chodzi o gonitwe za zwierzyną chyba nie jest to dobra metoda nic na siłe popelnilem kiedyś ten bląd w efekcie tylko się zbłazniłem błędy młodości

nie będziesz chamie mojej kochanej kobiety poniewierał - never ever again...

Dokładnie tak trzymać!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Na jej pytanie dlaczego stawia ją w takiej głupiej sytuacji? - odpowiedział, że jego szef zawsze powtarza, że jeśli chcesz zdobyć kobietę musisz ją poniżyć.(...)

M: w prostych żołnierskich słowach: gnój bez własnego zdania. Szef mu powiedział... buhaha! Żałosne. Nie, żałosny typ!

Smarkacz i tyle!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja w sytuacjach gdzie zaczęło mi zależeć, na jakiejś znajomości a partnerka mówiła NIE.., usówałem wszelkie kontakty, typu nr.tel, meile, itd, by nie nękać, nie prosić...,

bo było szkoda, było żal, ale to mogłoby być uciążliwe dla tej osoby....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym list  do szefa wysłał z gratulacjami idealnego pracownika który słucha szefa w każdej sytuacji :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...