Skocz do zawartości
Raist

Czy kobietę kręci poniżenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie ukrywam, że kieruję to pytanie głównie do Pań na forum.

Moja ukochana została ostatnio "spławiona" przez swojego kochanka.

Umówił się z nią, a jak przyszło co do czego - rozmyślił się.

Ona, rozpalona porządaniem, przygotowana specjalnie dla niego. Nie muszę pisać jak rozgoryczona się poczuła.

Na jej pytanie dlaczego stawia ją w takiej głupiej sytuacji? - odpowiedział, że jego szef zawsze powtarza, że jeśli chcesz zdobyć kobietę musisz ją poniżyć.

Dla mnie sprawa była oczywista - "nie, to nie" - nie będziesz chamie mojej kochanej kobiety poniewierał - never ever again...

Ku mojemu zaskoczeniu, ją to jednak bardziej jeszcze zakręciło... i ma na niego pomimo wszytko jeszcze większą ochotę...

Ja wiem - ja "Rogaty" mam swoje dziwne dla niektórych fantazje, których przeciętni zjadacze chleba nie rozumieją. Ale tu się pogubiłem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jego szef zawsze powtarza, że jeśli chcesz zdobyć kobietę musisz ją poniżyć.

szef idiota?"Ku mojemu zaskoczeniu, ją to jednak bardziej jeszcze zakręciło... i ma na niego pomimo wszytko jeszcze większą ochotę"Bo kobiety też mają gen zdobywcy ;)I gdy zwierzyna ucieka, a jest tego warta - gonią ją.

Ona, rozpalona porządaniem, przygotowana specjalnie dla niego. Nie muszę pisać jak rozgoryczona się poczuła.

Ja bym olała, ale są takie, które nie ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Illa za odpowiedź

Mam dokładnie takie samo podejście.

Jak ktoś mnie nie chce - to nie - znam swoją wartość i jego strata

Ale o aspekcie zdobywcy nie pomyślałem !! Prawda że to przecież nie tylko musi być męska domena :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, w takiej sytuacji, straciłabym zainteresowanie w 10 sekund i na zawsze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że wszystkie to może nie ale zdecydowana większość do pewnych upokorzeń nie będzie miała pretensji a w konsekwencji może je nawet prowokować. Co by nie mówić i jak się nie przechwalać to w gruncie rzeczy rządzą nami dość proste mechanizmy i tylko ranek decyduje czy dziś będziemy zdobywać czy zdobywani będziemy. Co do słów szefa to ja też się nie zgadzam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ku mojemu zaskoczeniu, ją to jednak bardziej jeszcze zakręciło... i ma na niego pomimo wszytko jeszcze większą ochotę...Ja wiem - ja "Rogaty" mam swoje dziwne dla niektórych fantazje, których przeciętni zjadacze chleba nie rozumieją. Ale tu się pogubiłem...

Być może Twoja kobieta nigdy jeszcze nie znalazła się w podobnej sytuacji, by ją ktoś tak bezczelnie zluzował i to mogło podziałać tak jak tu Illa napisała, że zechciała gonić zwierzynę (o ile tego warta). Czasem jest tak że się goni zwierzynę tylko dlatego że ucieka, nawet gdy w gruncie rzeczy warta tego nie jest, to takie błędy "młodości". Nie jest to jednak żadną regułą. Szef? Wrzucił wszystkie kobiety do jednego wora a to jest duży błąd. Kobiety też lubią roszady ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nie ukrywam, że kieruję to pytanie głównie do Pań na forum.Moja ukochana została ostatnio "spławiona" przez swojego kochanka.Umówił się z nią, a jak przyszło co do czego - rozmyślił się.Ona, rozpalona porządaniem, przygotowana specjalnie dla niego. Nie muszę pisać jak rozgoryczona się poczuła.Na jej pytanie dlaczego stawia ją w takiej głupiej sytuacji? - odpowiedział, że jego szef zawsze powtarza, że jeśli chcesz zdobyć kobietę musisz ją poniżyć.Dla mnie sprawa była oczywista - "nie, to nie" - nie będziesz chamie mojej kochanej kobiety poniewierał - never ever again...Ku mojemu zaskoczeniu, ją to jednak bardziej jeszcze zakręciło... i ma na niego pomimo wszytko jeszcze większą ochotę...Ja wiem - ja "Rogaty" mam swoje dziwne dla niektórych fantazje, których przeciętni zjadacze chleba nie rozumieją. Ale tu się pogubiłem...

No nie, dla mnie też raczej byłoby to never ever again. Facet, który otwarcie mówi, że chciał mnie poniżyć, bo mu szef takie głupoty powtarza jako receptę na zdobycie kobiety (każdej?). I cieszyłabym się, gdyby rogacz jak Raist rozumiał moje rozczarowanie. A jak poradziła sobie Twoja rozpalona żona tamtego wieczoru?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, a niektórzy panowie biorą " na przeczekanie"...

Dla mnie to taka trochę dziecinada...., jest tyle sposobów na upokozenie..., tylko, nie każdą kobiete to kręci....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seksowna,

przedstwiłem całą sytuację bardzo skrótowo, bo pisałem na fali emocji.

To trochę uogólnienie że powiedział jej tylko to co usłyszał od szefa.

Oficjalnie powodem rezygnacji było to, że Ona zaangażowała się za bardzo (i trochę jest w tym racji) - odmówił w racjonalny i delikatny sposób, a ta wypowiedz o szefie była w kontekscie wiekszej dyskusji

Tyle, że to Jej zaangażowanie miało bardziej aspekt fizycznego pożądania niż relacji emocjonalnej (jeśli to możliwe aby u kobiety to oddzielić) - bardzo bardzo bardzo go pragnęła, tak więc jego odmowa ją upokożyła... nie na tyle żeby go błagać (choć z tego co mówiła była blisko), ale na tyle, że do końca dnia nie udało mi się jej rozweselić

W chwili obecnej jest znacznie lepiej (jako że kochanek to przyjaciel domu i znamy się od kilkunastu lat) w relacji między nimi, ale temat cuckold został zawieszony. Choc jak znam życie to nie na długo ;)

Chyba nagmatwałem w tej wypowiedzi, ale to skomplikowane, a do tego czas przeszły... więc już się nie wgłębiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NIe bardzo mi się chce wierzyc że u kobiet można oddzielić aspekt fizycznego pożadania i emocji.. tu bym się zgodziła z tobą .

Dla mnie ta sytuacja też by oznaczała never ever again (Nie chcesz dupku , twoja strata.)

Odrzucenie boli ,więc może  próbuje go zdobyć by się zemścić..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...