Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy od układu. Ale jeśli obydwoje by tego chcieli to mogli by pójść.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz Przyjaciel domu, nie słuzy tylko do sexu. Zbudowalismy z nim relacje Kochanek zony , kumpel meza. Gawedzimy, popijamy i potem kontynuujemy w sypialni. Czasem nie ma czasu na sex ( bywa przejazdem ) wiec spotyka sie z zoną tylko na kawie w miescie. Magde kreci nie czyste pieprzenie, ale generalnie męska adoracja i taką relację zbudowaliśmy.

T

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha. Pieprzyć w dupę i na raka to tak ale obejrzeć spokojnie film i pogadać przy zupie to już zdrada i afront. Naprawdę jesteśmy tu wszyscy nieźle wygięci.. :)

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie już wkurwia sam temat, więc wyjątkowo taktownie nie zabiorę głosu.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to określił kiedyś pewien pan komentując zjawisko cuckold : to coś jak wypuszczenie suki, by się wybiegała. 

Oburzyło mnie to, ale ten temat dowodzi, że niestety niektórzy rogacze w taki sposób to właśnie postrzegają. Smutne.

Dodatkowo nie mają pojęcia co tak naprawdę siedzi w głowach ich żon, a one przeważnie sprytnie udają, że jest dokładnie tak jak ich mężom się wydaje..

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę powyzsze wypowiedzi wydaje mi się że rogaczy podzielić mozna na dwa typy: 1- podniecający się mechanicznym rżnięciem żony i 2 - podniecający się całą oprawą, sytuacja której zwieńczeniem jest rżnięcie żony.

Nie oceniam i jednych i drugich ale zdecydowanie bardziej do mnie przemawia druga wersja układu :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oceniam i jednych i drugich

A ja oceniam, może niesłusznie, bo w pierwszej opcji widzę dużo fałszu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja oceniam, może niesłusznie, bo w pierwszej opcji widzę dużo fałszu.

Przybliżysz pojecie fałszu w tym przypadku?

Bo jeśli i ona i on tak lubią i to właśnie ich podnieca to ja fałszu nie widzę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie Kocie ... mamy to na względzie że Wenus inaczej myśli od Marsa :) Mamy jednak też doświadczenie w swingowaniu i chyba nabraliśmy ogłady jeśli można tak to ująć i dystansu do sprawy. Żona podobnie, choć nie ukrywamy, że kiedyś, na początku emocje bywały.

Mieliśmy sytuację odwrotną ... co prawda z inną parą ....

Facet tak się zakręcił na żonę, że mu delikatnie odbiło. Chłopak się zabujał, czego oczywiście nie mogliśmy zaakceptować ani my ani jego żona.

Trzeba było podjąć mocne decyzje wraz z zerwaniem znajomości ... 

Cóż ... życie ... i bawiąc się w takich klimatach trzeba brać to wszystko pod uwagę ... dużo rozmawiać miedzy sobą i omawiać wszystko, oraz reagować natychmiast kiedy pojawia się niepokojący sygnał, który nam nie odpowiada.

W tym rzecz, by takie sytuacje - a priori - eliminować. Dotyczy to i swingu i cuckold'u, w obie strony i wszystkich zainteresowanych. Jeśli relacja ma wykraczać poza czysty seks i nic więcej (co jest znacznie prostsze), a polegać na tych smakach, które często panie (i ich panowie) uwielbiają - tworzeniu nastroju, adoracji, zdobywania, kuszenia, obmyślania różnych erotycznych scen i niespodzianek, oprawy seksu - to wcześniejsze poznanie z kim mamy do czynienia wydaje się oczywiste.

Fakt, nie ma całkowitej gwarancji, ale duży stopień prawdopodobieństwa - tak.

W przypadku o którym piszesz, druga para najwidoczniej nie odrobiła własnej lekcji, przez co siebie naraziła (to w zasadzie ich sprawa), ale was naraziła również, czego robić nie powinni.

W sumie najważniejsze jest to, co piszesz w konkluzji: rozmawiać między sobą i - międzxy parami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...