Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

ja oczywiście nie widzę problemu żeby moja hotka chodziła z kochankiem gdzie będzie chcieć;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest to opcja "na chłodno" ? - być może dla niektórych tak, ale dla nas zwyczajnie seks w większym gronie jest na tyle fajną zabawą że staramy się przy tym  nie bawić uczuciami naszymi jak i innych

Bardzo rozsądna postawa :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo rozsądna postawa :)

Tak, bardzo rozsądna :). Jak mnie się włącza rozsądek, wyciągam wibrator z dolnej szuflady. Nic nie ryzykuję, nic nie muszę. Mogę mec tez nieogolone nogi. Ale jednak nie o to chodzi, wiec szanuję rozsądek, podziwiam chłód, ale sama lubię lubić.

:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę mec tez nieogolone nogi

tu Moon, cholera Red  teraz to moje dzieciństwo legło w gruzach, powiedz chociaż że zęby wcześniej myjesz  ;) inaczej moja wiosenno -koszarowa fantazja stanie się włochata :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tu Moon, cholera Red  teraz to moje dzieciństwo legło w gruzach, powiedz chociaż że zęby wcześniej myjesz  ;) inaczej moja wiosenno -koszarowa fantazja stanie się włochata :)

Nie mam zębów, wiec kłopot z głowy. I chapię dzięki temu świetnie :). A nogi? Szkoda gadać. Nawet by Ci nie drgnął, Moon. Spytaj kogo chcesz :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet by Ci nie drgnął, Moon. Spytaj kogo chcesz :)

już wszytskim rozgadałaś ....  focham się :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z założenia szukamy mężczyzny/pary na dłużej, na różne scenariusze i zabawy, na pobudzenie wyobraźni i drobne szaleństwa będące odskocznią dnia codziennego. Nazywamy ich "przyjacielem, przyjaciółmi" domu.

Takie "przyjaźnie" miałem na myśli. Zresztą pisałem już wcześniej, że wszyscy jesteśmy tu lekko wygięci. Pozwalamy sobie nawzajem tarzać się z innymi w pościeli na wszelkie znane (i te nowatorskie) sposoby ale jak partner(ka) wyrazi chęć wyciągnięcia kochlegi(-żanki) na pizzę i wino to odbezpieczamy wewnętrznego hamleta i grozimy zdetonowaniem hektabomby zazdrości.

Prawda jest taka, że jak się ma zakochać w innym(ej) to i tak się zakocha. Choćby się mieli przeciąć w kasie biedry a nie w hotelowym łóżku. I nie pomogą żadne ustalenia, zakazy kolegowania się i spektakularne lara. Ryzyko zawodowe. Bawmy się póki mamy siły i piękne ciała. Lubmy się lubić i nie brońmy innym. Czas nie jest po naszej stronie :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Takie "przyjaźnie" miałem na myśli. Zresztą pisałem już wcześniej, że wszyscy jesteśmy tu lekko wygięci. Pozwalamy sobie nawzajem tarzać się z innymi w pościeli na wszelkie znane (i te nowatorskie) sposoby ale jak partner(ka) wyrazi chęć wyciągnięcia kochlegi(-żanki) na pizzę i wino to odbezpieczamy wewnętrznego hamleta i grozimy zdetonowaniem hektabomby zazdrości.

Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka . Znaczna część z nas liczy się z możliwością uczuciowego podejścia do partnera . I jak piszą dziewczyny wibrator żywy od sztucznego nadmiernie się nie różni ( z wyjątkiem konieczności golenia nóg w wypadku żywego ) . Osobiście wolę gdy moja Pani czuje coś do swojego kochanka a i mi jest sympatyczniej gdy lubię faceta na tyle żeby spotkać się z nim na piwie .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię mieć wybór

To potwierdzasz regułę że przeznaczenia nie ma :) Lubieć mieć wybór znaczy nie wierzyć w przeznaczenie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To potwierdzasz regułę że przeznaczenia nie ma :) Lubieć mieć wybór znaczy nie wierzyć w przeznaczenie?

Ani nie zaprzeczam. Lubię mieć wybór co do tego, w co wierzę i nie mam potrzeby potwierdzania istnienia czegokolwiek :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...