Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście są nieliczne przypadki, gdy to znajomy staje się Kochankiem, ale często wraz z zaprzestaniem byciem Kochankiem przestaje być również kolegą

Celna uwaga, nawet nadaje się na rangę wiarygodności którą sobie właśnie wymyśliłem "Eternal Lover" by się nazywała :D Każda z Pań widząca taką rangę u Kochanka, wiedziałaby już, że lepiej nie przestawać dawać mu dupy, bo wtedy przestaje być już miły... I wtedy rodzi się pytanie czy zacząć dawać mu dupy :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda z Pań widząca taką rangę u Kochanka, wiedziałaby już że lepiej nie przestawać dawać mu dupy, bo wtedy przestaje być już miły...

Ewentualnie wskoczyć najpierw do wyra, potem stać się znajomymi. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sęk w tym, że czym innym może być umiar dla Ciebie, innym dla mnie, a jeszcze innym dla setek innych Kobiet. ;)

A w kwestii "żywego wibratora", co powoduje tak często oburzenie - a jakiż jest w ogóle motyw przewodni zawierania znajomości z Kochankami? Zawarłybyśmy z nimi w ogóle znajomość, spotkałybyśmy ich na swojej drodze, gdyby nie seks? ;)

Oczywiście są nieliczne przypadki, gdy to znajomy staje się Kochankiem, ale często wraz z zaprzestaniem byciem Kochankiem przestaje być również kolegą ;)

Zgadzam się że każdy to indywidualnie rozpatruje. Daje też do myślenia co napisałaś, czy zawarlibyśmy z nimi znajomość "gdyby nie seks". 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu analizować wszystkie kawałki zamiast całości? Gdyby nie miał pięknego nosa nie sprawdziłabym, czy ma dużego fiuta. Sprawdzając zorientowałam się, ze świetnie pachnie i tak dalej! Wszystko ma znaczenie... W świecie nie istnieje pojęcie "gdyby nie seks". Seks jest, jest najsilniejszą z motywacji i jest wszechobecny.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Red, ale ja nie o tym.

Gdyby nie seks, a bardziej konkretnie cuckold, to nawet nie miałabym okazji analizować nosa, dupy, czy kwiecistości mowy, bo w ogóle byśmy się nie spotkali. Bo jakoś na to, że wpadniemy na siebie przypadkowo na autostradzie z Łodzi do Warszawy i powiemy och!, to bym nie liczyła. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

We wszystkim nalezy zachować umiar zarówno w jedną jak i w drugą stronę. Nie chcę Kochanka przyjaciela na dobre i złe ale też nie chcę go po zabawie odprawić od razu za drzwi.

Oczywiście są nieliczne przypadki, gdy to znajomy staje się Kochankiem, ale często wraz z zaprzestaniem byciem Kochankiem przestaje być również kolegą

Dlatego nie sypiam z kolegami....

Równie dobrze można by mieć opory przed prowadzeniem wspólnych biznesów z najlepszymi kolegami/koleżankami ze strachu przed ich utratą. Wiadomo przecież, że gdzie zaczyna się podział kasy to najmocniejsze przyjaźnie sypią się natychmiast w proch, prawda?

Wszystkim żądzi pożądanie, hormony i przypadek (ew. przeznaczenie). Gdy tylko spektakularnie splotą się nasze wzajemne oczekiwania wizualno-zapachowo-wibracyjne to wszelkie wydumane definicje i zasady idą się, pardon, ruchać. Pędzimy się wyspać z kolegą z pracy, koleżanką-od-lat czy bratem przyjaciela. A przynajmniej jesteśmy wystawieni na wielkie pokuszenie.

Ale może to ja pryncypialnie nie mam takich zasad :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim żądzi pożądanie, hormony i przypadek (ew. przeznaczenie).

W przeznaczenie nie wierzę. Ale w przypadek i hormony, już tak :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Czy pozwoliłbyś swojej Hotce..." 

Czy tylko mi się wydaje, że to zdanie zawiera poważny błąd logiczny? ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy związek ma jakieś ograniczenia. 

Masz rację, ale czy wynikają one z zakazów? Myślę oczywiście o związkach szanujących wzajemnie swoje zdanie partnerów.

Dla przeciwwagi ;)

http://www.dgd.art.pl/mp3/Zona%20zabrania.mp3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przeznaczenie nie wierzę. Ale w przypadek (i hormony), już tak

A ja lubię mieć wybór :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...