Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno niema czegoś takiego jak przyjaźń między kobietą a mężczyzną, prędzej czy później pojawi się sex. Więc w drugą stronę też może to zadziałać.

Tylko pojawi się miłość lub zauroczenie.

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas seksu tez może się pojawić. A skoro są takie obawy,sugerowalabym zmianę repertuaru zabaw. Te są obarczone takim ryzykiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obawy są także że można się czymś  podczas seksu zarazić -  czy to że jest obawa musi wykluczać zabawę ?

podobno stosując jakieś magiczne środki ostrożności da się  prawdopodobieństwo zarażenia ograniczyć :)

tak samo jak ogranicza się prawdopodobieństwo rozjebania związku przez romans który wykluje się z kontrolowanej w mniemaniu uczestników zabawy

- takie" jakbyś z domu nie wyszedł to byś się nie wyjebał"  jakoś przed bieganiem nie zniechęca ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale skoro Opti ma takie pomysły, postanowiłam uświadomić go, że wymiana spojrzeń, uścisk dłoni może wystarczyć do zauroczenia. A dobry seks? Co za ryzyko! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takie" jakbyś z domu nie wyszedł to byś się nie wyjebał" jakoś przed bieganiem nie zniechęca ;)

a mnie tak :think:

Przeżyłem jakoś kilka zakochań mojej Pani i jakoś żyję , choć czasem ciężko było

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biedny Ktoś.

Ale jakoś jest, wraca z tych emocjonalnych wypraw! Widocznie ma do czego wracać. I tu chyba jest pies.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu chyba jest pies

no właśnie hauu hauu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeżyłem jakoś kilka zakochań mojej Pani i jakoś żyję , choć czasem ciężko było

Order Lenina bracie Ci się zatem należy jednak   pomimo iż pewności 100 % że Ci on/ona zrobią emocjonalne peral harbor nigdy nie ma nawet wśród monogamicznych poprawnych związków a co tym bardziej działających w większych zgrupowaniach  to jednak wystawianie sie świadomie na strzał  poprzez zezwolenie na akcje bardziej uczuciowe to ryzyko potęguje - dla nas zbyt ryzykowne by było dopuszczalne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ostatnie zakochanie zakończyło się dwuletnim trójkątem .... i nie powiem było to coś co mi naprawdę odpowiada , a to że patrząc na Niego miała maślane oczy i wdzięczyła się jak kotka było naprawdę cudowne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to że patrząc na Niego miała maślane oczy i wdzięczyła się jak kotka było naprawdę cudowne

no i luz :) jeśli wam to obojgu pasowało

osobiście nie tłumaczyłbym komunikatu  Tora Tora Tora  -  jako    kitty kitty kitty   ale jak juz kilka razy tu podkreślano co kraj to obyczaj i ważne żeby szanować cudze poglądy i koncepcje ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...