Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

zawłaszcza że nie będę nigdy przy ich zabawach.

Czyli w gruncie rzeczy, to możesz zawsze usłyszeć to co chciałbyś usłyszeć a co Twoja Hot Wife Ci powie, wiedząc że to byś chciał usłyszeć :) Różne są warianty, no ja Ci tam powodzenia życzę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w gruncie rzeczy, to możesz zawsze usłyszeć to co chciałbyś usłyszeć a co Twoja Hot Wife Ci powie, wiedząc że to byś chciał usłyszeć :) Różne są warianty, no ja Ci tam powodzenia życzę.

Jeśli kobieta wie że może swojemu facetowi powiedzieć że bzyknęła się z kimś i to ku jego uciesze to jest coś co mogła by ukryć...? Nie mamy ustalonych jakiś granic których nie może przekroczyć z kochankiem o ile wszystko co robią jest zgodne z jej potrzebami.

nie mam potrzeby patrzenia jak mi ją ktoś posuwa również nie kręci mnie pomaganie ogierowi ale za życzenia powodzenia dziękuję i na wzajem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mamy ustalonych jakiś granic których nie może przekroczyć z kochankiem o ile wszystko co robią jest zgodne z jej potrzebami.

nie mam potrzeby patrzenia jak mi ją ktoś posuwa również nie kręci mnie pomaganie ogierowi

Jeśli nie macie żadnych granic no to w takim razie i pilnować języka nie trzeba, bo a nóż widelec tam się zdarzy coś więcej niźli tylko posuwanie? Czy wtedy jest u Ciebie pełna akceptacja? No wiesz. Twoja kobieta zmienia nagle zdanie i do kina z Kochankiem chce iść. Co wtedy robisz?

powiedziała mu że między nimi jest wyłącznie sex a klasyczne randki nie mają szans.

Mam kumpla, co mu (teraz jego Żona :D) powiedziała kiedyś żeby spierdalał i że u niej nie ma żadnych szans ;) Randki 1:1 (w układach cuckold oczywiście) to duże jest ryzyko, ale wiem poniekąd że pewną grupę Rogaczy po prostu kręci pełne ryzyko tego co może się wydarzyć. Dlatego ja wcale nie neguję Twoich poczynań, to jest po prostu Twoje przeżywanie cuckoldu i cieszę się że mówisz o tym w sposób otwarty.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie macie żadnych granic no to w takim razie i pilnować języka nie trzeba, bo a nóż widelec tam się zdarzy coś więcej niźli tylko posuwanie? Czy wtedy jest u Ciebie pełna akceptacja? No wiesz. Twoja kobieta zmienia nagle zdanie i do kina z Kochankiem chce iść. Co wtedy robisz? Mam kumpla, co mu (teraz jego Żona :D) powiedziała kiedyś żeby spierdalał i że u niej nie ma żadnych szans ;) Randki 1:1 (w układach cuckold oczywiście) to duże jest ryzyko, ale wiem poniekąd że pewną grupę Rogaczy po prostu kręci pełne ryzyko tego co może się wydarzyć. Dlatego ja wcale nie neguję Twoich poczynań, to jest po prostu Twoje przeżywanie cuckoldu i cieszę się że po prostu mówisz o tym w sposób otwarty.

Dodam jeszcze że gdyby miała ode mnie odejść np. do innego to zrobiłaby to nawet gdybym wtysłał za nią policjanta z aniołem stróżem do pilnowania jej przed kontaktem z innymi meżczyznami. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja to racja :) Faktycznie, choćbyś nie wiem jak chciał upilnować, nigdy tego nie zrobisz, bo każdy swoją wolę ma a kobiety w szczególności. Jednak to Ty (a nie kto inny) przyczyniasz się do tego, by takie sytuacje prowokować. Kusisz więc los i bardzo na pokuszenie swą Żonę. Twoja kwestia, jaki tego skutek będzie. Najpewniej zwyczajny seks, opowiadania dla Ciebie o tym jak było. Ot, cuckoldowy standardzik. A potem Ty, i Wasze uniesienia tym wszystkim tak długo, aż materiał się nie zmęczy i nie zechcecie odpocząć, albo pójść jeszcze dalej. Najpewniej tak będzie. Ale jak będzie rzeczywiście, to zazwyczaj czas pokazuje ;)

Powodzenia i dobrego cuckoldu przeżywania we dwoje,

a raczej we troje,

życzę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja to racja :) Faktycznie, choćbyś nie wiem jak chciał upilnować, nigdy tego nie zrobisz, bo każdy swoja wolę ma. Jednak to Ty (a nie kto inny) przyczyniasz się do tego, by takie sytuacje prowokować. Kusisz więc los i bardzo na pokuszenie swą Żonę. Twoja kwestia, jaki tego skutek będzie. Najpewniej zwyczajny seks, opowiadania dla Ciebie o tym jak było. Ot, cuckoldowy standardzik. A potem Ty, i Wasze uniesienia tym wszystkim tak długo, aż materiał się nie zmęczy i nie zechcecie odpocząć, albo pójść jeszcze dalej. Najpewniej tak będzie. Ale jak będzie rzeczywiście, to zazwyczaj czas pokazuje ;)

Powodzenia i dobrego cuckoldu przeżywania we dwoje,

a raczej we troje,

życzę.

Czytając twoją wypowiedź miałem wrażenie że sam to napisałem :)

Nalżeło by do tego jeszcze dodać pytanie po co miała by ode mnie odchodzić wiedzą że może się puścić z każdym na kogo przyjdzie jej ochota...? Z tego co wiem żyje się jej ze mną dobrze. Dogadujemy się, rozumiemy nadajemy na tych samych falach a jako Hot Wife nie ma klasyczny ograniczeń w seksie któe najczęście powoduja rozstania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powinno się łączyć życia prywatnego, osobistego z odskocznią pod nazwą "cuckold".

Owszem przyjaźń w dobrym tego słowa znaczeniu jak najbardziej ale jeśli chodzi o spotkania bardziej towarzyskie które w pewnym stopniu zacierają granicę i stwarzają sytuację do czegoś więcej czytaj "związek emocjonalny" to nie ta droga.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powinno się łączyć życia prywatnego, osobistego z odskocznią pod nazwą "cuckold".

Owszem przyjaźń w dobrym tego słowa znaczeniu jak najbardziej ale jeśli chodzi o spotkania bardziej towarzyskie które w pewnym stopniu zacierają granicę i stwarzają sytuację do czegoś więcej czytaj "związek emocjonalny" to nie ta droga.

Dokładnie o to mi chodziło i dlatego uważam że nie powinna spotykać się z kochankiem na romantycznych spotkaniach. Co do samego seksu niech robia co chcą i im więcej tym lepiej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...