Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

...na wyjście z Ogierem np do kina, kolacje itp? Jak dla mnie to uważam że Ogier powinien mi posuwać Żonę a nie zapraszać ją na romantyczne spotkania.

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak by wyglądała kobieta z ogierem w kinie, dejcie pokój, a gdyby tak ogier zarżał jeszcze z wrażenia? :redevil: A tak całkiem serio, no to temat wałkowany był u nas wiele razy i tyle racji, opinii, co Użytkowników.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z klaczką to tak, spokojniejsza... :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam Cię, że każdy ogier cuckold świadom swojej roli, woli posuwać Twoją Żonę niż chodzić z Nią do kina (no chyba że będą przerywniki na konsumpcję) :redevil: , a jeśli taka potrzeba pojawia się, to raczej wynika z potrzeb kobiecej psychiki. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

była gdzieś już mowa na podobny temat... zadowolony facet po gorącej nocy, pozwoli swojej kobiecie na wiele...., i to chyba działa w obie strony....

mam przed oczyma dzisiejszą scenę, gdzie wściekły czekam na pewną kobietę..., a ona schodzi schodami i mówi "nie złość się, spałam"...

po prostu mnie rozbroiła jednym słowem, i...... wyglądem.....

dlatego uważam że pytanie "na co byśmy pozwolili..." jest dość względne....

ja mam jedną słabość, w biznesie, nie potrafię pertraktować z kobietami... :->

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam Cię, że każdy ogier cuckold świadom swojej roli, woli posuwać Twoją Żonę niż chodzić z Nią do kina (no chyba że będą przerywniki na konsumpcję) :redevil: , a jeśli taka potrzeba pojawia się, to raczej wynika z potrzeb kobiecej psychiki. :)

Zgadzam się z Tobą i gdyby było tak że woleli by z nią chodzić do kina niż ją rżnąć to uważam że byłby to problem zarówno dla moich rogów jak i dla mojej Hotki. Gdy by się tak zdarzyło że ona by zaproponowała Kochankowi kolację czy kino a on by odparł że jest dla niego tylko suczką do posuwania to było by i w ogóle bym tego tematu nie poruszał jednak powodem umieszczenia przeze mnie tej problematyki było to iż właśnie z ust Ogiera padła taka propozycja a moje Kochanie odmówiło twierdząc że jest dla niego tylko samiczką do używania.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, są dwa rodzaje kochanków: wtajemniczony i niewtajemniczony. Załóżmy, że masz przyjęcie i kupiłeś swój ulubiony pyszny tort. Niewtajemniczony kochanek jest jak podjadacz, którego jedynym celem jest zeżreć lub uszczknąć jak najwięcej nie bacząc na to co się z Tobą będzie działo. Wtajemniczony jest jak gość, którego zapraszasz na przyjęcie i częstujesz ulubionym daniem. On przychodzi, częstuje się, delektuje i komplementuje. Czasami przyprawia pyszną śmietanką i zostawia Ci do dalszej degustacji, a wychodząc pięknie Wam dziękuje. Jeżeli irytują Cię takie akcje to uświadom kochanka i wprowadź w klimaty, lub znajdź nowego, któremu układ cuckold odpowiada, lub wręcz kręci. Są też pary, które niesamowicie kręci właśnie ta nieświadomość kochanka i jego "złodziejskie podchody" do Żony.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak, są dwa rodzaje kochanków: wtajemniczony i niewtajemniczony. Załóżmy, że masz przyjęcie i kupiłeś swój ulubiony pyszny tort. Niewtajemniczony kochanek jest jak podjadacz, którego jedynym celem jest zeżreć lub uszczknąć jak najwięcej nie bacząc na to co się z Tobą będzie działo. Wtajemniczony jest jak gość, którego zapraszasz na przyjęcie i częstujesz ulubionym daniem. On przychodzi, częstuje się, delektuje i komplementuje. Czasami przyprawia pyszną śmietanką i zostawia Ci do dalszej degustacji, a wychodząc pięknie Wam dziękuje. Jeżeli irytują Cię takie akcje to uświadom kochanka i wprowadź w klimaty, lub znajdź nowego, któremu układ cuckold odpowiada, lub wręcz kręci. Są też pary, które niesamowicie kręci właśnie ta nieświadomość kochanka i jego "złodziejskie podchody" do Żony.

Zobrazowałeś to niesamowicie celnie a metafora z "przyprawianiem śmietanką" była nie do pobicia :)

Dla jasności dodam że nie irytuje mnie to że chciał on zaprosić moją Żonę na romantyczną randkę lezc poprostu... poczułem się zazdrosny.

Nasz posuwacz jest jeszcze nie wtajemniczony ale ta sytuacje nie wynika z naszych upodobań lecz sama z siebie. Potrzebujemy jeszcze kilku dni żeby się o tym dowiedział. Trzeba to odpowiednio zaplanować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
arrek2'" data-cid="80860" data-time="1356691326">

Nasz posuwacz jest jeszcze nie wtajemniczony ale ta sytuacje nie wynika z naszych upodobań lecz sama z siebie. Potrzebujemy jeszcze kilku dni żeby się o tym dowiedział. Trzeba to odpowiednio zaplanować

Pytanie co on na to, że został "posuwaczem" się nasuwa i że w zasadzie to wkręcony został jak słoik na zimę ;) Przynajmniej poznasz prawdziwe oblicze posuwacza. Spierdoli? Czy też nie. Jak sądzę, utrzymujecie go w przekonaniu, że ma romans z Twoją Żoną, po prostu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie co on na to, że został "posuwaczem" się nasuwa i że w zasadzie to wkręcony został jak słoik na zimę ;) Przynajmniej poznasz prawdziwe oblicze posuwacza. Spierdoli? Czy też nie. Jak sądzę, utrzymujecie go w przekonaniu, że ma romans z Twoją Żoną, po prostu.

To że jest tylko posuwaczem to już wie ponieważ gdy chciał zaprosić moja Żonę na randke w stylu kino kolacje itp. powiedziała mu że między nimi jest wyłącznie sex a klasyczne randki nie mają szans.

Mam nadzieję że nie spierdoli jeśli już wie że może ją tylko rżnąć i podoba mu się to to kosmetyczna dla mnie zmiana a w zasadzie uzupełnienie wiedzy o informację że jest to za moją namową i zgodą nie powinna wiele zmienic zawłaszcza że nie będę nigdy przy ich zabawach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...