Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.01.2020 o 10:11, napisano:

Interesować... czyli co robić?

Prywatny detektyw? :D

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.01.2020 o 00:22, napisano:

Z jednej strony cuckold wyróżna się tym, że hotce wolno więcej. Więc im partnerka może więcej, tym można by rzec cuckold "pełniejszy". Przykładowo rogacz może pozostawiać hotce wolną rękę w wyborze kochanka, pozwalać jej wychodzić do klubów bez jego udziału, a nawet pozwolić im wyjechać na wspólną wycieczkę (połączenie romantycznych kolacji, śniadań, seksu, rozmów itd.)

Owszem, Hotka może i należy jej się więcej, ale tam gdzie pomiędzy nią, a kochanka wkrada się romantyzm, to taki układ staje się niebezpieczny i  już raczej przestaje być zabawą. Wspólny weekendowy wyjazd Hotki z kochankiem tak, ale pod znakiem seksu i szalonej zabawy, nie czułości. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.01.2020 o 10:11, napisano:

Interesować... czyli co robić? Jeśli kobieta będzie miała coś do ukrycia, to po prostu przestanie być szczera wobec męża. 

Lula.

I nierzadko kobieta ma coś do ukrycia. Zresztą mężczyzna również. Zarówno przed rodziną, dziećmi, rodzicami, znajomymi, żoną itp. Co nie oznacza, że z tego powodu znajomi, rodzina, czy mąż mają zerwać relację czy związek.

Interesować się, czyli obserować relację partnerki z kochankiem. Nie zostawiać jej samej. Gdy dostrzegasz, że myśli więcej o nim, niż o Tobie, czy więcej czasu spędza z nim, niż z Tobą - i odpowiednio wcześnie zareagować. Reakcja ta powinna jednak raczej przypominać reakcję rodzica, czyli być wyrazem troski, miłości, chęci uczestnictwa w jej życiu i pomocy. Aniżeli wyrzutami złości, pretensji i czynionych zarzutów. Taka reakcja byłaby dolewaniem oliwy do ognia, zamiast gaszeniem tegoż ognia.

3 godziny temu, napisano:

Owszem, Hotka może i należy jej się więcej, ale tam gdzie pomiędzy nią, a kochanka wkrada się romantyzm, to taki układ staje się niebezpieczny i  już raczej przestaje być zabawą. Wspólny weekendowy wyjazd Hotki z kochankiem tak, ale pod znakiem seksu i szalonej zabawy, nie czułości. 

Część kobiet twierdzi, że jak nie ma romantyzmu, to nie da facetowi. I stajesz wówczas przed dylematem: miałbym upragnioną hotkę, ale żona chce spotkania z kochankiem, rozmowy, flirtu, przytulania i dopiero na końcu seks. Nie demonizowałbym aż tak bardzo romantyzmu, chociaż rzeczywiście może ten stan młodym dziewczynom zamieszać w głowie. Bardziej jednak obawiałbym się pogłębiania się ich relacji pozaseksualnych, finansowych, wspólnych zainteresowań, wspólnych znajomych, relacji rodzinnych itp. Krzysiek

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Dobry wieczór Wszystkim, 

Kieruje otwarte zapytanie czy w porządku jest bym jako partner dowiedział, że moja Kobietą poszła z tzw Kochankiem nie informując mnie ani sms, ani wcześniej szczerą rozmową. Dodam, że jeszcze nie mieliśmy z tak na żywo by się spotkać na kawie, przy piwie lub Restauracji. Zrobiła z soboty na Niedzielę wypada i spotkanie do niego, nawet nie powiedziała mi, że kogoś poznała na Sympatii, nie pokazała. 

Jak mam to odebrać jako kontrolowane zdradę czy jednak ze smutkiem i sercem bolacącym jako niekontrolowaną. 

Proszę o szczerą wypowiedź. 

Pozdrawiam serdecznie Piotr (PS żadnym Rogaczem ani uległym aż nie jestem) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, napisano:

(PS żadnym Rogaczem ani uległym aż nie jestem) 

Hmm, no ale przecież masz już doprawione rogi :P . A Rogacz wcale nie musi być uległy. 

6 godzin temu, napisano:

Jak mam to odebrać jako kontrolowane zdradę czy jednak ze smutkiem i sercem bolacącym jako niekontrolowaną

A jak to czujesz? Jeśli czujesz się oszukany i autentycznie zdradzony, nie mieliście ustalonej takiej swobody działań z jej strony - odpowiedź jest prosta.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, napisano:

Kieruje otwarte zapytanie czy w porządku jest bym jako partner dowiedział, że moja Kobietą poszła z tzw Kochankiem nie informując mnie ani sms, ani wcześniej szczerą rozmową. Dodam, że jeszcze nie mieliśmy z tak na żywo by się spotkać na kawie, przy piwie lub Restauracji. Zrobiła z soboty na Niedzielę wypada i spotkanie do niego, nawet nie powiedziała mi, że kogoś poznała na Sympatii, nie pokazała. 

Na pierwszy rzut oka wygląda to jak klasyczna niekontrolowana zdrada. 

Ja się jednak dopytam:

Czy wiesz dlaczego tak postąpiła? 

Czy było to spotkanie czysto zapoznawcze, czy wydarzyło się coś więcej? 

10 godzin temu, napisano:

(PS żadnym Rogaczem ani uległym aż nie jestem) 

Jeśli nie jesteś rogaczem to po co takie cyrki poczyniłeś w waszym nicku? Wybór miałeś. 

Teraz zastanawiam się czy i w kontaktach z nią nie bawisz się w tego typu akrobacje czym wysyłasz jej sprzeczne i mylne sygnały? 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z poprzednikami. 

Poza tym aby to móc to jakoś ocenić musiałbyś napisać co było wcześniej ? Jakie były wcześniejsze doświadczenia, rozmowy i ustalenia ? Czy konto założyła ona czy Ty i czy druga osoba o nim wiedziała ? Musisz napisać o tej sytuacji więcej po prostu bo na chwile obecną wygląda to tak, że albo była zdrada niekontrolowana albo sam stałeś się ofiarą własnych fantazji które Cię przerosły. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Rogacz to zostało wpisane na potrzeby tego portalu tak to jestem

switch. 

Co ma piernik do wiatraka?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, napisano:

Rogacz to zostało wpisane na potrzeby tego portalu tak to jestem

switch. 

Zarówno switch, uległy jak i Dominujący może być rogaczem. Odnoszę wrażenie, że nie wiesz kim jest rogacz. A na potrzeby tego portalu mogła wybrać rangę "Para swingers".

Czy ona założyła tu konto bez Twojej wiedzy? Czy nic nie wiedziałeś o jej zdradkowych pragnieniach? 

Porozmawiajcie sobie szczerze sami, bez wywalania tego na forum. Tak będzie dla Was i Waszego związku najlepiej. 

47 minut temu, napisano:

Spotkanie było zapozawcze 

Zdradą klasyczną może być już samo spotkanie na kawę za Twoimi plecami. Jak wspomniała moja koleżanka z forum - wszystko zależy od tego jak Ty to odebrałeś.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, napisano:

Dobry wieczór Wszystkim, 

Jak mam to odebrać jako kontrolowane zdradę czy jednak ze smutkiem i sercem bolacącym jako niekontrolowaną. 

Proszę o szczerą wypowiedź. 

Pozdrawiam serdecznie Piotr (PS żadnym Rogaczem ani uległym aż nie jestem) 

Moim skromnym zdaniem to z nią powinieneś teraz rozmawiać a nie z użytkownikami tej strony. Macie wspólne konto więc ona może poczuć się trochę dziwnie. Jakbyś chciał za pomocą innych pokazać jej, że źle zrobiła. To jednak forum o zk, swingu itp. Na forum dla wegetarian nie rozprawia się o przepisach na dania mięsne. Ale jak napisali poprzednicy wszystko zależy od ustaleń. Pewnie są tacy co lubią być wzięci z zaskoczenia lecz wtedy bardziej byś się chciał tym pochwalić a nie miał wątpliwości.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...