Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

@@Zouza,

Z całym szacunkiem... ale

Jednak decyzja czy i czym ryzykuje, przekraczając granicę akceptacji partnera - podejmuje jednak hotka.

Nie moge się z tym zgodzić. W każdym zwiazku są jakieś określone wcześniej zasady, m.in kwestie bezpieczeństwa w kontekście chorób i ich zapobieganiu patrz UŻYWANIE KONDOMÓW.

Załóżmy sytuacje, że w jakimś związku jest ustalenie, że bezwglednie Hotka może uprawiać seks gdzie jej partner stosuje prezerwatywe.

Nie wyobrazam sobie tego, aby Hotka decydoała o tym kiedy i czy jej partner ściąga prezerwatywe (wyobraź sobie sytuacje gdzie to Ty np na spotkaniu zdecydowalaś sama o tym, że partner ma zdjąć ubranko, a on był chory na jakiegoś wenerola, i Twoja autorytatywna decyzja powoduje, że narażasz zdrowie i życie swojego partnera bo to TY MASZ PRAWO DECYDOWAĆ?! a Twój partner jedynie może to zaakceptować bądź nie? czy to nie jest kuriozalne? Moim zdaniem Hotka w takiej sytuacji ma obowiązek otrzymać zgodę swojego męża tudzież partnera na seks bez prezerwatywy...

Jedynym wyjątkiem w pełni podjęcia suwerennej decyzji jest to, że Hotka to singielka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnie jak Iko.

Jeśli omówimy coś i wiem, że jego by to zraniło - to JA SOBIE NIE POZWALAM.

Przykład z prowadzeniem po pijaku jest nietrafiony, bo to jest prawnie zabronione i grożą sankcje karne.

A gdzie masz w prawie, dajmy na to, za anala z kochankiem grożą 3 lata pozbawienia wolności? ;)

Wichuro, a w kwestii całowania - dla mnie to po prostu bardzo intymne.

Co ciekawe - nie mam żadnych obiekcji co do całowania się z kobietami.

I zrozum tu kobiety, hehe... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykład z prowadzeniem po pijaku jest nietrafiony, bo to jest prawnie zabronione i grożą sankcje karne. A gdzie masz w prawie, dajmy na to, za anala z kochankiem grożą 3 lata pozbawienia wolności?

W wewnętrznym "prawie każdego związku".

Jeśli jest ustalone że za anala z kochankiem wypierdalasz z mojego życia, to też grożą Ci sankcje karne. Inne niż państwowe, ale jednak...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedynym wyjątkiem w pełni podjęcia suwerennej decyzji jest to, że Hotka to singielka.

...albo ultimate lub inny układ gdzie Hotka i Rogacz umówią się na jej pełną autonomię.

Niemniej zgadzam się z Tobą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge się z tym zgodzić. W każdym zwiazku są jakieś określone wcześniej zasady

To z czym tak konkretnie nie możesz się zgodzić?

Przecież chyba jasno napisałam, że WSPÓLNIE ustalone zasady, są czymś innym niż system nakazowo-zakazowy.

narażasz zdrowie i życie swojego partnera bo to TY MASZ PRAWO DECYDOWAĆ?! a Twój partner jedynie może to zaakceptować bądź nie?

Przepraszam, a czy masz przekaz na żywo ze spotkań 1+1 żony i w razie zagrożenia wpadniesz z krzykiem "veto!!!" i szablą zetniesz przyrodzenie kochanka?

No chyba nie? ;)

Zapewne liczysz na to, że nigdy nie podkopałaby Twojego zaufania, nie zaryzykowałaby Twojego i swojego zdrowia, kierując się odpowiedzialnością i miłością do Ciebie.

Widzisz już tę subtelną ;) różnicę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wewnętrznym "prawie każdego związku".

Jeśli jest ustalone że za anala z kochankiem wypierdalasz z mojego życia, to też grożą Ci sankcje karne. Inne niż państwowe, ale jednak...

Ależ idealnie potwierdziłeś to, co napisałam wcześniej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, wewnętrzne prawo każdego związku, każdego układu cuckold - nie ma uniwersalnego prawa, zakresu obowiązków, praw i sankcji. Jest jak w tańcu, ciągłe utrzymywanie balansu, aby nie nadepnąć partnerce na stopę, aby utrzymać ją w przechyle, aby wszystkie figury płynnie przechodziły jedna w drugą. Ta analogia do tańca, wydaje mi się być bardzo odpowiednia - nie ma reguł, są podstawowe kroki, ale w zależności od umiejętności pary, wspólnych ćwiczeń, praktyki, można na co raz więcej sobie "pozwalać".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...albo ultimate

Również nie wyobrażam sobie tego, aby w układzie ultimate Hotka decydowała autonomicznie o zdrowiu czy życiu swojego rogacza, a jeżeli tak jest w jakiś układach to chapeau bas, że ktoś potrafi wziąć w pełni odpowiedzialnośc za konsekwencje zabawy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Husband, w wielu związkach UC w ogóle nie dochodzi do współżycia seksualnego rogacza z hotką - to tak na marginesie. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że WSPÓLNIE ustalone zasady, są czymś innym niż system nakazowo-zakazowy.

a czym innym są ustalone wczesniej zasady jak systemem nakazowo zakazowym? tylko, że w tym pierwszym fragmencie zastosowane jest ładniejsze i bardziej polityczne słownictwo....

Widzisz już tę subtelną ;) różnicę?

róznicę widzę, dlatego wiem, że moja Wife, w pzypadku ewentualnego złamania wcześniej ustalonych zasad wiem, że do mnie zadzwoni i poprosi o ewentualną ZGODĘ tudzież POZWOLENIE....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...