Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

Całowanie (czyli niejako smak), zapach, dreszcz od dotyku czy spojrzenia, szept w ucho... jest masa takich rzeczy, które powinny BYĆ, by coś zaiskrzyło.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

to ciągle się wkur...  na to "pozwalanie".

dobrze, że to powiedziałaś

bo ja staram się przycichnąć bo znowu burza będzie, że iko taka nietolerancyjna co do słów odbioru :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No weeeeź... Jak siedziałybyśmy cicho, to się ludziska zaczęliby martwić, że chore jakie, czy cóś. ;):lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, jak tylko widzę ten temat, to ciągle się wkur...  na to "pozwalanie".

Jakby hotka była ciemną masą, ubezwłasnowolnioną w dodatku, że można jej pozwalać lub trzeba zabraniać.

Mam dokładnie to samo.... sama nazwa tematu podnosi mój poziom irytacji do maksimum.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdrada KONTROLOWANA - tutaj jest odpowiedz :) granice, stawiamy je, czasami przekraczamy. Wielu np. mnie to kreci. Nie ma sie co irytować :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, jak tylko widzę ten temat, to ciągle się wkur...  na to "pozwalanie".

Jakby hotka była ciemną masą, ubezwłasnowolnioną w dodatku, że można jej pozwalać lub trzeba zabraniać.

dobrze, że to powiedziałaś

bo ja staram się przycichnąć bo znowu burza będzie, że iko taka nietolerancyjna co do słów odbioru :D

Mam dokładnie to samo.... sama nazwa tematu podnosi mój poziom irytacji do maksimum.

ej ej kochane,

zdrada KONTROLOWANA - tutaj jest odpowiedz :) granice, stawiamy je, czasami przekraczamy. Wielu np. mnie to kreci. Nie ma sie co irytować :)

Hotce (tak samo jak i Rogaczowi/Bullowi) druga połowa relacji może zabraniać/pozwalać określonych rzeczy/czynności. Jak to w każdym związku. Coś się akceptuje a czegoś nie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

ej ej kochane,

Hotce (tak samo jak i Rogaczowi/Bullowi) druga połowa relacji może zabraniać/pozwalać określonych rzeczy/czynności. Jak to w każdym związku. Coś się akceptuje a czegoś nie.

nieprawda...

u nas nie ma zabraniania / pozwalania jest wzajemna uważność i wyczuwanie na ile sami sobie możemy w związku pozwolić

ja widzę zasadniczą różnicę w tym czy mi ktoś "pozwala" a między tym "na ile ja czy R sobie pozwolimy" (coby nie spieprzyć tego co zbudowaliśmy w imię przyjemności własnej)

a słowa "zdrada kontrolowana" są dla mnie wyłącznie umowną nazwą, która dla każdego jest zupełnie inaczej rozumiana, dla mnie tylko tyle, że on wie że jest zdradzany, tudzież współuczestniczy w zdradzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja widzę zasadniczą różnicę w tym czy mi ktoś "pozwala" a między tym "na ile ja czy R sobie pozwolimy"

Iko - jeżeli chcesz podchodzić tak dosłownie to zasadniczo nie widzisz takiej różnicy - bo kto inny niż R mógłby Ci "pozwolić". Skoro u niego nie ma takich "czynności" to jedyne co możesz widzieć to swoje wyobrażenie na ten temat (ewentualnie kwestie historyczne... ale skoro jesteście razem lat dzieścia to pamięć o szczegółach tego co było kiedyś też już nie jest taka precyzyjna)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętajcie, że każdy ma prawo do własnych uczuć i określeń.

Proszę w żadnym wypadku nikogo nie potępiać za dobrane słowa, bo słownik każdego z nas mocno się różni i został ukształtowany na podstawie totalnie różnych doświadczeń.

Więcej asertywności w wypowiedzi.

Dziękuję, przepraszam, do widzenia.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo słownik każdego z nas mocno się różni

chyba,że korzystasz ze słownika googla, albo w komórce :lach:

a tak na poważnie jest wiele par gdzie Hotki tak na prawdę nie są Hotkami tylko niewolnicami realizującymi pragnienia Pana i Władcy więc to On im pozwala lub zabrania

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...