Skocz do zawartości
arrek2

Czy pozwoliłbyś swojej Hotce...

Rekomendowane odpowiedzi

święte słowa, cuckold to emocje, zaangażowanie fizyczna bliskość,

nie wyobrażam sobie inaczej, nie wyobrażam sobie by Hotka była tylko dla zaspokojenia potrzeb kochanka, to kochanek jest dla Hotki a nie odwrotnie, on nie jest tylko po to by "wykorzystać" Hotke w łóżku, on jest po to by dać jej przyjemność, zabrać na kawę do kina czy kolację a seks ma być miły dodatkiem do całości

w związku z powyższym nie da się oddzielić cuckoldu od zaangażowania, trzeba na to przystać

oczywiście, warto mieć czerwony przycisk, wyłącznik bezpieczeństwa, by w razie powstałego bądź powstającego zagrożenia zniszczenia swojego dotychczasowego związku móc odpowiednio szybko i mocno zareagować, by przerwać zabawę

tak poza tym, nie widzę nic przeciwko, kawce, kolacji, kinie czy tez nawet weekendowym wyjeździe Hotki z kochankiem, wszystko jest dopuszczalne i wszystko jest możliwe

taki jest cuckold (przynajmniej wg mnie)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Xo

nigdy tego nie ogarne :D tak jak np seks - spoko, ale całować sie nie mozna, chyba bym sie wykonczyla psychicznie :D

No właśnie sex tak aby moja kochana żona miala jak najwiecej satysfakcji ale bez całowania ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Xo

No właśnie sex tak aby moja kochana żona miala jak najwiecej satysfakcji ale bez całowania ....

ja bym nie miała ŻADNEJ satysfakcji, bez calowania :P

w ogóle mam kilka takich pierdolców wg których oceniam czy facet jest dobry w łóżku zaaaanim w ogóle do niego ewentualnie dotrzemy :P i jednym z głównych tych pierdolców jest właśnie całowanie :D

pozniej tańczenie, gotowanie itp :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli całowanie i przytulanie jest nieodłącznie związane z satysfakcja z sexu ?;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli całowanie i przytulanie jest nieodłącznie związane z satysfakcja z sexu ? ;)

TAK! :D

plus jeszcze kilka innych bzików :P

Edit: no jak sie tak zastanowiłam, to może i nie zawsze :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w ogóle mam kilka takich pierdolców wg których oceniam czy facet jest dobry w łóżku zaaaanim w ogóle do niego ewentualnie dotrzemy :P i jednym z głównych tych pierdolców jest właśnie całowanie :D

cholera Shish ... chyba się kwalifikuję :o

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli szans nie mam - nie tańczę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez gotowania seksu nie ma, jak mówi stare przysłowie - przez żołądek do serca.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Czyli całowanie i przytulanie jest nieodłącznie związane z satysfakcja z sexu ?

u wielu tak... jednak dla mnie pocałunek to jedna z podstaw bez których nie chcę seksu

nie u wszystkich jednak 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, jak tylko widzę ten temat, to ciągle się wkur...  na to "pozwalanie".

Jakby hotka była ciemną masą, ubezwłasnowolnioną w dodatku, że można jej pozwalać lub trzeba zabraniać.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...