Skocz do zawartości
Jurysta

Poniżanie fizyczne przez Hotkę

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem ostatnio że podczas wspólnych igraszek bardzo „lubię” dostawać od mojej Hotki po twarzy, jeden mocny chwyt albo kilka policzków i tryskam jak dziki. Inne mniej lub bardziej odważne przejawy dominacji mnie nie rajcują ale to działa na mnie kosmicznie.

Ciekaw jestem czy inni Panowie mają podobnie, czy w ich związkach funkcjonuje jakaś forma poniżenia na którą reagują natychmiastowo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze chcialem byc "zerzniety" (nie mylic z straponem :P ) przez kobiete no ale jakos nigdy jeszcze nie udalo mi sie na taka trafic :)

Kreca mnie role Szefowa pracownik, Nauczycielka uczen itd :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Adaś☆'" data-cid="79372" data-time="1355745354">

Kreca mnie role Szefowa pracownik :D

Adaś z tym to może być problem bo to jest mobbing, a tego każdy unika jak ognia, bo to jest chwila przyjemności, a kłopotów może być na miesiące lub lata.

Mnie raczej dominacja w żadną stronę nie kręci i mam nadzieję, że nie spotkam żadnej kobiety która chciałaby mnie uderzyć, bo znając samego siebie to pewnie oddałbym, a dopiero później zastanowiłbym się czy przypadkiem nie za mocno. :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kreator - inscenizacje moga byc ;) nie musi to byc realna szefowa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adaś to jest do zrealizowania bez obawy o mobbing :) Kreator to Ty ostry jesteś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem na myśli że jestem agresywny, wręcz jestem nadzwyczaj spokojny i opanowany, ale jednak dłużny nie lubię być :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie jesli ja chce szefowa chce to romans nie mobbing :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mówił kreator....

Niby każda strona chce......, ale potem też może chcieć.... ale przed sądem....

Miałem kiedyś pracownicę...., taka fajna, aperyczna...., czasem wydawało się że ona też...hmm...

Właśnie że względu na wspomniany temat nie próbowałem nic...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adaś tylko, że ze strony szefowej to trochę inaczej wygląda :(

Hmm chociaż nie powiem bo mnie również to kręci i najlepiej żeby miała męża a ze mną zaskoczyła no to już jest szczyt mojej fantazji :redevil: ale to jest raczej już jako fantazja niż jako coś realnego do zrealizowania :bigbomb:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oki uległy ale mnie bardziej twoje uległości interesują, piszcie Panowie co was w tej materii pociąga

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...