Skocz do zawartości
Jurysta

Poniżanie fizyczne przez Hotkę

Rekomendowane odpowiedzi

Przyprowadziłem dziewczynę dla hotki- "do wylizania".

Rogacz podjarany na maxa nasłuchiwał pod drzwiami.

Na drugi dzień dostał tylko fotkę z akcji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podbijam, nikt więcej nigdy nie został w ciekawy sposób zdominowany ?

Nikt nie chce się przyznać :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może namówisz swoją żonę na sesję filmową ballbustingu z twoim udziałem, zawsze można użyć masek... kręcić mógłby Pan, albo zawsze można zafiksowac kamerę :redevil:

a co do filmu który przedstawiłeś, aktor jest moim faworytem, to co potrafi wytrzymać to mistrzostwo, nawet jezeli 90 procent uderzeń jest udawana to i tak (jak w przypadku filmu z kijem bejzbolowym) sporo musi go boleć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja po raz pierwszy poprosiłem o spoliczkowanie kilka miesięcy temu teraz chce coraz więcej bije mnie i kopie czasem pluje w twarz co chwilę coś nowego dochodzi ,jestem totalnie jej oddany wącham jej skarpetki majtki czy nie domyty tyłek i jeszcze każe mi za to płacic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Pani często mnie policzkuje a jeżeli jestem niegrzeczny dostaje pasem lub pejczem po dupie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...