Skocz do zawartości
silos_atomow

Seksowna bielizna - gdzie kupić dobrą?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek michael799

Ja kupuję na Alledrogo.Staram się wybierać znanem marki wtedy nie ma obawy że towar przyjdzie marnej jakości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach: :lach: :lach:

Puśka kochana, ale jak sobie wyobrażasz takie przerobienie bodystocking? Umiałabyś tak przerobić rajstopy? Bo przecież bodystocking jest jak ażurowe rajstopy, tyle, że na całe ciało. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może Ktoś ma naprawdę dobrą, godną polecenia brafitterkę z polotem?

Kiedyś korzystałam z usług jednej w Poznaniu, swego czasu nawet do GO-GO  Szyła, więc szło poszaleć

ale teraz posucha!

Niestety większość wymienionych powyżej marek nie "uwzględnia" rozmiarówki dla wysokich "mojego typu" ;)

bo albo za krótkie, albo za szerokie...

Jak koleżanka z Poznania to ja polecam ten salon: https://www.facebook.com/Salon-Bielizny-Rosario-Lingerie

Jak przyszłam po raz pierwszy to poświęciły mi 45 minut same z siebie i widzę, że tak pracują z każdą nową zdecydowaną na zakupy klientką. Dokłady wywiad, potem oględziny na ile klientka pozwoli, kilkanaście modeli do wyboru, pomoc w ubieraniu... generalnie profesjonalnie, duży wybór i dużo rozmiarów. 

Jak przychodzę teraz to jest 20-30 minut i to zwykle przez to, że ja długo sobie wybieram, ale pamiętają mnie i pamiętają w czym mi było dobrze, co jest jak dla mnie bardzo in plus.

In minus to przebitka cenowa. Stanik z Kingi za 80zł u nich kosztuje 140zł. Rozumiem cenę bo lokal, profesjonalna obsługa...ale i podglądam, kiedy są promocje ;-)

Moje pytanie: czy ktoś widział w sieciówkach bikini w stylu bondage? Te z różnymi podoczepianymi paseczkami na staniku i figach?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rosario Lingerine na Długiej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...